Covid alışı hakkında

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selinyilmaz tarafından oluşturulan Covid alışı hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,992 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Covid alışı hakkında
Konbuyu başlatan Selinyilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nisa16

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
Ben diyebilirim , fakat sağlık ocağı ebe’mize sordum olan çok az kişi var , doktora sormadan sakın yaptırma , bazı doktorlar öneriyor bazı doktorlar önermiyor dedi . Bende olmadım Allah izin verirse doğumdan sonra inşAllah . Rabbim korusun bütün hamileleri ve miniklerini ❤️

Selinyilmaz

Kayıtlı Üye
rank
Ben diyebilirim , fakat sağlık ocağı ebe’mize sordum olan çok az kişi var , doktora sormadan sakın yaptırma , bazı doktorlar öneriyor bazı doktorlar önermiyor dedi . Bende olmadım Allah izin verirse doğumdan sonra inşAllah . Rabbim korusun bütün hamileleri ve miniklerini ❤️
Amin inşallah oluşta atlatan çok mu acaba

Ebruli

Kayıtlı Üye
rank

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler covid aşısı olan var mı olunmalı mı bu konuda benim gibi kafası karışık olan var mı
Valla canim benim de kafam çok karışık ti kimi ol.kimi olma falan diye çok karışan oldu ben doktoruma sordum olmam da bir sorun olmayacağını bebek için de benim için de iyi olacağını söyledi araştırdım çok faZla hangisini olsam diye cevremde biontec olup da yan etki yapan çok kişi oldu bende internetten bir kadın doğum doktoru nu dinledim kendi de sinovac olmuş gebelere de onu oneriyodu bunun üzerine iki doz sinovac oldum daha önce geçirmedim covid falan da çok şükür yan etki de yapmadi simdi 32+2günlük olduk sağlıkla alalım bebeklerimizi insallah bir avazda kurtulmak nasip etsin RABBIM

Ebruli

Kayıtlı Üye
rank
Valla canim benim de kafam çok karışık ti kimi ol.kimi olma falan diye çok karışan oldu ben doktoruma sordum olmam da bir sorun olmayacağını bebek için de benim için de iyi olacağını söyledi araştırdım çok faZla hangisini olsam diye cevremde biontec olup da yan etki yapan çok kişi oldu bende internetten bir kadın doğum doktoru nu dinledim kendi de sinovac olmuş gebelere de onu oneriyodu bunun üzerine iki doz sinovac oldum daha önce geçirmedim covid falan da çok şükür yan etki de yapmadi simdi 32+2günlük olduk sağlıkla alalım bebeklerimizi insallah bir avazda kurtulmak nasip etsin RABBIM
Ben biontech oldum aslında sinovac olmak istiyordum ama doktorum varyantlara karşı biontech önerdi bugün haberlerde okudum 7 aylık hamile bi kadın hem bebeği hem kendi öldü koronadan dolayı aşı olmamış

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben biontech oldum aslında sinovac olmak istiyordum ama doktorum varyantlara karşı biontech önerdi bugün haberlerde okudum 7 aylık hamile bi kadın hem bebeği hem kendi öldü koronadan dolayı aşı olmamış

Işte benim korkum da o ya bana bişey olursa bebegime de olacak belki ben ölcem bebek kalacak ortada 3 cocuk da evde var perişan olurlar bakan da olmaz o yüzden oldum aşımı valla ama icim içimi yiyo gene böyle haberler gördükçe ya bana da olursa diye dusunmuyo değilim aslında sağlıkla doguralim insallah

Tüm sayfalar yüklendi.