İnşallah cnm bnm senden de
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah cnm çok teşekkür ederim Allah razı olsun
İnşallah cnm bnm senden de
İnşallah cnm çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım benim Herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle. Çok şükür canınız sağ ben sana 1 saatlik uzaktayım biliyorsun elimden be gelirse yardımcı olurum bunu bil. Söylemekten çekinme lütfenKızlar biliyorsunuz depremden sonra hamileyim kalacak da yer yok diye Bursa'ya gitmiştik doğum oldu bebeğim masallah bir aylığı geçti dün gece Malatya'ya döndük bizde herşey aynı o zamanki gibi virane gibi evler yıkılmış öyle duruyor çocuğuna elinle dokunsan çökecek gibi çoğu yerde hiç sokak lambası bile yanmıyor şükür bizim orada yanıyor da çocuğumu korkmaz Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah ben eskisi giremezsem merak etmeyin burda herşey çok sıkıntılı bugün konteynerimizi temizlicz odasına yatağımı koyarım elektrik su kanalizasyon onlar yapılacak evden çıkan esylar düzeltilip toplanacak o can havliyle Karman corman çıktı hepsi bana ve çocuklarıma dua edin herşey az da olsa yoluna girsin Bursa sıcaktı burası soğuk inşallah hasta olmazlar da ve bu zamana kadar soran yardımcı olan herkesten Allah razı olsun inşallah
Rabbim yardimciniz olsun kuzumCanım kontyner de internet tam güzel çekmiyor şükür yerleştik oğlum biraz zorlanıyor korktu gibi inşallah çabuk alışır kız desen bugün gelen giden oldu seven nazara mi geldiyse sabahtan beri çatladi zorla dua fln okudum yatrdm herşey çok zor ya çocuklar bir yandan durumlar kötü 3 ayda neredeyse hiç bir şey değişmemiş enkazlar desen çoğunluğu duruyor mecbur olmasak haytta gelmeZdim asla
Hoşgeldin canım bende döneli neredeyse 1 ay olacak benim evim sıcak ama kaynanama gittik soğuktu çocuklar biz hep hasta olduk aman sende dikkat et hemen hasta oluyorlar varmı bir ihtiyacınKızlar biliyorsunuz depremden sonra hamileyim kalacak da yer yok diye Bursa'ya gitmiştik doğum oldu bebeğim masallah bir aylığı geçti dün gece Malatya'ya döndük bizde herşey aynı o zamanki gibi virane gibi evler yıkılmış öyle duruyor çocuğuna elinle dokunsan çökecek gibi çoğu yerde hiç sokak lambası bile yanmıyor şükür bizim orada yanıyor da çocuğumu korkmaz Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah ben eskisi giremezsem merak etmeyin burda herşey çok sıkıntılı bugün konteynerimizi temizlicz odasına yatağımı koyarım elektrik su kanalizasyon onlar yapılacak evden çıkan esylar düzeltilip toplanacak o can havliyle Karman corman çıktı hepsi bana ve çocuklarıma dua edin herşey az da olsa yoluna girsin Bursa sıcaktı burası soğuk inşallah hasta olmazlar da ve bu zamana kadar soran yardımcı olan herkesten Allah razı olsun inşallah
Ben sana yakınım bir şeye ihtiyacın olursa söyle lütfen elimden geleni yaparım canımHoşgeldin canım bende döneli neredeyse 1 ay olacak benim evim sıcak ama kaynanama gittik soğuktu çocuklar biz hep hasta olduk aman sende dikkat et hemen hasta oluyorlar varmı bir ihtiyacın
Canım benim söylemen bile yeterli çok mutlu oldum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bu bile yetti sağolsn inşallah canım benim inşallah yavaş yavaş uğraşıyoruz buna şükür gerçekten hepimiz sağ ve bir aradayız ya gerisi de Allah büyükRabbim yar ve yardımcınız olsun canım benim Herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle. Çok şükür canınız sağ ben sana 1 saatlik uzaktayım biliyorsun elimden be gelirse yardımcı olurum bunu bil. Söylemekten çekinme lütfen
VAlla iyi yapmışsın cnm biraz soğuk elektrikli sobayı yaktık bizde şimdilik canım inşallah hasta olmzlar inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim şuanlk bir ihtiyaç yok şükür biri markette acıkmış yıkılmams eksiğimiz oldukça oradan alırız inşallahHoşgeldin canım bende döneli neredeyse 1 ay olacak benim evim sıcak ama kaynanama gittik soğuktu çocuklar biz hep hasta olduk aman sende dikkat et hemen hasta oluyorlar varmı bir ihtiyacın
Ben sana yakınım bir şeye ihtiyacın olursa söyle lütfen elimden geleni yaparım canım
VAlla iyi yapmışsın cnm biraz soğuk elektrikli sobayı yaktık bizde şimdilik canım inşallah hasta olmzlar inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim şuanlk bir ihtiyaç yok şükür biri markette acıkmış yıkılmams eksiğimiz oldukça oradan alırız inşallahHoşgeldin canım bende döneli neredeyse 1 ay olacak benim evim sıcak ama kaynanama gittik soğuktu çocuklar biz hep hasta olduk aman sende dikkat et hemen hasta oluyorlar varmı bir ihtiyacın
Ben sana yakınım bir şeye ihtiyacın olursa söyle lütfen elimden geleni yaparım canım
Amin amin inşallah yaRabbim yardimciniz olsun kuzum
Rica ederim bitanem bor ihtiyacın olursa çekinmeden yaz lütfen sonuçta aynı şehirdeyiz yakınız birbirimizeCanım benim söylemen bile yeterli çok mutlu oldum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bu bile yetti sağolsn inşallah canım benim inşallah yavaş yavaş uğraşıyoruz buna şükür gerçekten hepimiz sağ ve bir aradayız ya gerisi de Allah büyük
VAlla iyi yapmışsın cnm biraz soğuk elektrikli sobayı yaktık bizde şimdilik canım inşallah hasta olmzlar inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim şuanlk bir ihtiyaç yok şükür biri markette acıkmış yıkılmams eksiğimiz oldukça oradan alırız inşallah
VAlla iyi yapmışsın cnm biraz soğuk elektrikli sobayı yaktık bizde şimdilik canım inşallah hasta olmzlar inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim şuanlk bir ihtiyaç yok şükür biri markette acıkmış yıkılmams eksiğimiz oldukça oradan alırız inşallah
Amin amin inşallah ya
Canım benim söylemen bile yeterli çok mutlu oldum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bu bile yetti sağolsn inşallah canım benim inşallah yavaş yavaş uğraşıyoruz buna şükür gerçekten hepimiz sağ ve bir aradayız ya gerisi de Allah büyük
Amin amin inşallah ya
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim düşünmen yeterli sağolsn çok şükür herşey fazlasıyla var fazla olması da ayrı dert ya koyacak yer sıkıntı malatydaki eve koyduk oda doldu daha bir transit araba doldu gitmesi lazım nasıl olacak bilmiyorum inanRica ederim bitanem bor ihtiyacın olursa çekinmeden yaz lütfen sonuçta aynı şehirdeyiz yakınız birbirimize
Kuzum iki saattr resmen sel gitti gök gürültülü sağanak yağışlı şuan hava nasıl korktk oğlumla bir ses çıkıyor nasıl vArya şimşek çakıyor hava aydınlanıyor Allah sonumuzu hayır etsin inşallah yaaa biran önce evlerimize hayırlısı ile gecebilseydik
Yaaaa aman dikkat edin kuzum suan nerde kaliyosun sizÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim düşünmen yeterli sağolsn çok şükür herşey fazlasıyla var fazla olması da ayrı dert ya koyacak yer sıkıntı malatydaki eve koyduk oda doldu daha bir transit araba doldu gitmesi lazım nasıl olacak bilmiyorum inan
Kuzum iki saattr resmen sel gitti gök gürültülü sağanak yağışlı şuan hava nasıl korktk oğlumla bir ses çıkıyor nasıl vArya şimşek çakıyor hava aydınlanıyor Allah sonumuzu hayır etsin inşallah yaaa biran önce evlerimize hayırlısı ile gecebilseydik