Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim yerlerimiz evin yanında wifimizi geçen vinç kopartmışti dün aradım bugün geldi bağladılar şükür buda halloldu bnm TV internetli TV plus var bari geceleri izlerim ya çocukta korkmaz bakar TL çekmiyor doğru dürüst barı wifi iyi oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayy deprem.oldu artçı ama koltukları salldi çok korktum
Bizim yerlerimiz evin yanında wifimizi geçen vinç kopartmışti dün aradım bugün geldi bağladılar şükür buda halloldu bnm TV internetli TV plus var bari geceleri izlerim ya çocukta korkmaz bakar TL çekmiyor doğru dürüst barı wifi iyi oldu
Ayy deprem.oldu artçı ama koltukları salldi çok korktum
Amin amin inşallah canım benim kız resmen sel gitti bugün dolusu ayrı gök gürültülü ay nasıldı şimşek çakıyor bir yere yıldırım düştü öyle bir gök gürülediki konteyner in kapısı açıldı vAlla
İnşallah buna şükür deyip elimizden geleni yapıyoruz ne yapalım ya
Şartlar çok aşırı kötü kızlar etrafımız yarısı yıkık gerisi duran evler mi desen yıkılacak ev mi desen bugün yağmurdan 4 yanımız göl oldu resmen zorla bugün banyo yaptım hava soğuktu yağmuru yedim dışarda şuan boğazım ağrıyor inşallah hasta olmam ya çocuklara geçer kötü olur
Kız çok kötüydü bn korktim çocuklar ne yapsın ya Allah hepimize yardım etsin Malatya hiç iç açıcı değil gerçekten salı fırtınası yağmuru artışı hiç durmuyor