Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,448 kez görüntülenmiş, 149 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederiz bitanem sende iyiki varsin🥰
🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah canım benim o iki depremde evdeydik ya o yüzden korkum rabbim doğru getirsin inşallah ya
Bende evdeydim oğlumun bağırması na uyandım iki yaşında korkunç tü ya yağmur kar araba yok rezillik

Amin birtanem amimm

Posta yazdim cevap vermedin sanmi🙄
Ya canım kafam karışık korku var kusura bakma 🤷

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ay Allah'ım korusun hepimize yardım etsin ya 🤲🤲 yazdım canmsn
Öykü prensesi sormuştum ama bana mesaj gelmedj

🥰🥰

Bende evdeydim oğlumun bağırması na uyandım iki yaşında korkunç tü ya yağmur kar araba yok rezillik

Ya canım kafam karışık korku var kusura bakma 🤷
❤❤❤❤🥰🥰

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yine sallandik arkadaşlar Gaziantep 5.1-4.1 iki defa oldu ay kalbim duracak gibiydi dua edin eşim işte oğlum tekiz evde
Geçmiş olsun canım kendinize yaşam üçgeni oluşturun nasıl yapabilirsin bir odada yastık yorgan havlu giysi hurclarini valizlerin içini doldur üst üste koy Allah korusun yıkım halinde onlar çok basılmıyor. Yanına birde ilk yardım çantası su filan koydum. Eşim Hatay'da enkazdan yeğenlerini çıkardı bu konuda çok hassas herşeyi gördüğü için bize öyle bir yer yaptı Elazığ dayız geçen de deprem oldu gece hemen o köşeye koştuk. Biz tedbirimizi almak zorundayız. Gerisi taktir ilahi diyoruz. Allah bir daha yaşatmasın 🤲 ama deprem gercegimiz var

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
🥰🥰

Ah ah aynı rezillik yağmayan kar ogun coştu zaten okulu öbür güne tatil yapmışlardı eşim gece kar çok yağdı diye ise gtmdi bn dua ettm Allah'ım ne olur eşim yarın da kalsın öyle gitsin diye oda yağınca gitmedi gece yer kar dolu bir yandan yağıyor ilkinde bitti sayılırdi eşimle oğlumla çıktık disarda feryat figan komşular biraz öte de kız iyi ki eşim vardı yeminle çok korktum ikinci de Elazığ depremi gibi olmaz birdaha dedik girdik müstakil evden zor kaçtık ay ev bizi yere vurdu kız çok kötüydü çok etkilendik hepimiz de inşallah birdaha yaşamayız tek temennim biran önce gitmek konteyner de otrrz ne yapalım

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım kendinize yaşam üçgeni oluşturun nasıl yapabilirsin bir odada yastık yorgan havlu giysi hurclarini valizlerin içini doldur üst üste koy Allah korusun yıkım halinde onlar çok basılmıyor. Yanına birde ilk yardım çantası su filan koydum. Eşim Hatay'da enkazdan yeğenlerini çıkardı bu konuda çok hassas herşeyi gördüğü için bize öyle bir yer yaptı Elazığ dayız geçen de deprem oldu gece hemen o köşeye koştuk. Biz tedbirimizi almak zorundayız. Gerisi taktir ilahi diyoruz. Allah bir daha yaşatmasın 🤲 ama deprem gercegimiz var
Bu çok iyi olmuş canım ben hiç düşünmedim bunu eşimle konusurup yapalım biz de derim rabbim hepimizin yardımcı si olsun aynen cnm

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Evet çok doğru alt zemin parçalanmadigi sürece sıkıntı yok aynı şekilde bana göre tavan komple çökmezse toz gibi ya da parça parça iki baza arası da güvenli ay Allah'ım doğru getrsin korkuyorum gerçekten deprem ülkemizin kaçınılmaz bir gerçeği ve o yavrulara çok üzüldüm tekrardan basınız sağolsun 🥺

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ah ah aynı rezillik yağmayan kar ogun coştu zaten okulu öbür güne tatil yapmışlardı eşim gece kar çok yağdı diye ise gtmdi bn dua ettm Allah'ım ne olur eşim yarın da kalsın öyle gitsin diye oda yağınca gitmedi gece yer kar dolu bir yandan yağıyor ilkinde bitti sayılırdi eşimle oğlumla çıktık disarda feryat figan komşular biraz öte de kız iyi ki eşim vardı yeminle çok korktum ikinci de Elazığ depremi gibi olmaz birdaha dedik girdik müstakil evden zor kaçtık ay ev bizi yere vurdu kız çok kötüydü çok etkilendik hepimiz de inşallah birdaha yaşamayız tek temennim biran önce gitmek konteyner de otrrz ne yapalım
Aynen benimde eşim vardı iyiki de bende köyde kaldım ailemle bir aydan fazla evde değildim AFAD la Antalya ya gittim bir hafta kaldık yoksa eve hiç giremezdim

Evet çok doğru alt zemin parçalanmadigi sürece sıkıntı yok aynı şekilde bana göre tavan komple çökmezse toz gibi ya da parça parça iki baza arası da güvenli ay Allah'ım doğru getrsin korkuyorum gerçekten deprem ülkemizin kaçınılmaz bir gerçeği ve o yavrulara çok üzüldüm tekrardan basınız sağolsun 🥺
Tüm ölen lere rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun 😪

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Aynen benimde eşim vardı iyiki de bende köyde kaldım ailemle bir aydan fazla evde değildim AFAD la Antalya ya gittim bir hafta kaldık yoksa eve hiç giremezdim
İyi etmişsiniz bizde Malatya'daydk çoğu ksii Antalya'ya gttler süreleri bitince geri döndüler mecbur millet çadırlara girdi evlerimiz hep ağır hasarlı girilecek gibi değildi iyi etmişsin en güzeli canım benim

Tüm sayfalar yüklendi.