Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,436 kez görüntülenmiş, 149 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
En kısa zamanda yapın canım bu yüzden deprem anında çokta tedirgin olmuyorsun.
Çok halisin canım benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Op cokmuş bayağı ya Allah'ım doğru getrsin kız kimi yeni ev yıkıldı kimi eski ev sapa sağlam kaldı bizim burda ki ne de pek güvenmiyorum ben gerçekten yine de Allah büyük yaa
Aynen canim burda Nurdağı İslahiye hiç zaten kalmadı Gaziantep te trilyon istenen evler hep yerle bir oldu

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Çok halisin canım benim

Aynen canim burda Nurdağı İslahiye hiç zaten kalmadı Gaziantep te trilyon istenen evler hep yerle bir oldu
Aynen öyle ah ah malatya aa aynı şekilde de ilkinde hepsi yerle bir oldu ne kötü ya ev diye mezar almış millet kendine ne acı giden canlar çok kötü abimler marasta halam amcam teyzem Antep de kuzenler hatay da teyze dayı kuzen hep Malatya'da
marasta da en büyük amcamın kız torunu vefat etti

En kısa zamanda yapın canım bu yüzden deprem anında çokta tedirgin olmuyorsun.
Haklsin vAlla üstte de yazdim.ama görmedin galiba canım deprm bizim ülkemizde kaçınılmaz bir gerçek ne yazık ki

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet çok doğru alt zemin parçalanmadigi sürece sıkıntı yok aynı şekilde bana göre tavan komple çökmezse toz gibi ya da parça parça iki baza arası da güvenli ay Allah'ım doğru getrsin korkuyorum gerçekten deprem ülkemizin kaçınılmaz bir gerçeği ve o yavrulara çok üzüldüm tekrardan basınız sağolsun 🥺
Sağol canım benim 🙏❤️ iki baza arası olmaz bulunduğun yerin sağlam yüksek bir yer olması lazım tavan çöktüğünde yükseklikle zemin arasında üçgen oluşur. Eşim diyor ki o güvendiğimiz yüksek gardıroplar buzdolabı çamaşır makinesi filan tavan çöktüğünde betonun ağırlığından minicik 60-70 cm kalmıştı diyor. O yüzden olabildiğince yumuşak ve yüksek eşyalar olması lazım onlarda yastık yorgan filan işte

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle ah ah malatya aa aynı şekilde de ilkinde hepsi yerle bir oldu ne kötü ya ev diye mezar almış millet kendine ne acı giden canlar çok kötü abimler marasta halam amcam teyzem Antep de kuzenler hatay da teyze dayı kuzen hep Malatya'da

Haklsin vAlla üstte de yazdim.ama görmedin galiba canım deprm bizim ülkemizde kaçınılmaz bir gerçek ne yazık ki
Allah rahmet eylesin canım yok gördüm canım çok haklısın görmediğimiz şeyleri yaşadık artık böyle devam edecek

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Gördüm canım son depremden sonra evine güvenmiyorsan kendi tedbirini alacaksın mecbur

Tüm sayfalar yüklendi.