Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Op cokmuş bayağı ya Allah'ım doğru getrsin kız kimi yeni ev yıkıldı kimi eski ev sapa sağlam kaldı bizim burda ki ne de pek güvenmiyorum ben gerçekten yine de Allah büyük yaa
Op cokmuş bayağı ya Allah'ım doğru getrsin kız kimi yeni ev yıkıldı kimi eski ev sapa sağlam kaldı bizim burda ki ne de pek güvenmiyorum ben gerçekten yine de Allah büyük yaa
Aynen öyle ah ah malatya aa aynı şekilde de ilkinde hepsi yerle bir oldu ne kötü ya ev diye mezar almış millet kendine ne acı giden canlar çok kötü abimler marasta halam amcam teyzem Antep de kuzenler hatay da teyze dayı kuzen hep Malatya'da
marasta da en büyük amcamın kız torunu vefat etti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet çok doğru alt zemin parçalanmadigi sürece sıkıntı yok aynı şekilde bana göre tavan komple çökmezse toz gibi ya da parça parça iki baza arası da güvenli ay Allah'ım doğru getrsin korkuyorum gerçekten deprem ülkemizin kaçınılmaz bir gerçeği ve o yavrulara çok üzüldüm tekrardan basınız sağolsun
Sağol canım benim iki baza arası olmaz bulunduğun yerin sağlam yüksek bir yer olması lazım tavan çöktüğünde yükseklikle zemin arasında üçgen oluşur. Eşim diyor ki o güvendiğimiz yüksek gardıroplar buzdolabı çamaşır makinesi filan tavan çöktüğünde betonun ağırlığından minicik 60-70 cm kalmıştı diyor. O yüzden olabildiğince yumuşak ve yüksek eşyalar olması lazım onlarda yastık yorgan filan işte
Aynen öyle ah ah malatya aa aynı şekilde de ilkinde hepsi yerle bir oldu ne kötü ya ev diye mezar almış millet kendine ne acı giden canlar çok kötü abimler marasta halam amcam teyzem Antep de kuzenler hatay da teyze dayı kuzen hep Malatya'da
Haklsin vAlla üstte de yazdim.ama görmedin galiba canım deprm bizim ülkemizde kaçınılmaz bir gerçek ne yazık ki
Haklsin vAlla üstte de yazdim.ama görmedin galiba canım deprm bizim ülkemizde kaçınılmaz bir gerçek ne yazık ki