Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,436 kez görüntülenmiş, 149 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
AA bunu öğrendiğim iyi oldu canım
Hatay'da Suriyelilerin olduğu bir bina yıkılmış eşyaları çok olmadığından odanın köşesine bütün kırık dökük yorgan erzak filan yığmışlar. O köşeye gitmişler depremde 1 hafta sonra 5 kişi sağ çıkmış ordan ondan bizde öyle bir yer yaptık

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Sağol canım benim 🙏❤️ iki baza arası olmaz bulunduğun yerin sağlam yüksek bir yer olması lazım tavan çöktüğünde yükseklikle zemin arasında üçgen oluşur. Eşim diyor ki o güvendiğimiz yüksek gardıroplar buzdolabı çamaşır makinesi filan tavan çöktüğünde betonun ağırlığından minicik 60-70 cm kalmıştı diyor. O yüzden olabildiğince yumuşak ve yüksek eşyalar olması lazım onlarda yastık yorgan filan işte
Canım onda haklı gerçekten biz apartman da en üst kattayz hani bazalarda döşek olduğu için bir nebze çökse de korur diye umuyordum rabbim doğru getrsin inşallah olmaz ya bugün deprem konusu çok açıldı burası da güvenli değil dediler ev sahibi ne kadar sağlam yaptıysam inanmyrz dediler iyice bir korktum ve çevre yerde de sallantı var insan korkmuyor değil Allah'ım büyük ya yüzümüze baksın inşallah duvarlar da buarada alçıpan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gördüm canım son depremden sonra evine güvenmiyorsan kendi tedbirini alacaksın mecbur
Aynen öyle canım benim onda haklısın gerçekten

Allah rahmet eylesin canım yok gördüm canım çok haklısın görmediğimiz şeyleri yaşadık artık böyle devam edecek
Aynen öyle korku bile yetti gerçekten rabbim ülkece hepimizin yardımcısı olsun inşallah ya 🥺 teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim evlerimiz yiyecek içecek kıyafet doluydu 3 gün donduk aç kaldık rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah birdaha yaşamayalım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım onda haklı gerçekten biz apartman da en üst kattayz hani bazalarda döşek olduğu için bir nebze çökse de korur diye umuyordum rabbim doğru getrsin inşallah olmaz ya bugün deprem konusu çok açıldı burası da güvenli değil dediler ev sahibi ne kadar sağlam yaptıysam inanmyrz dediler iyice bir korktum ve çevre yerde de sallantı var insan korkmuyor değil Allah'ım büyük ya yüzümüze baksın inşallah duvarlar da buarada alçıpan

Aynen öyle canım benim onda haklısın gerçekten

Aynen öyle korku bile yetti gerçekten rabbim ülkece hepimizin yardımcısı olsun inşallah ya 🥺 teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim evlerimiz yiyecek içecek kıyafet doluydu 3 gün donduk aç kaldık rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah birdaha yaşamayalım
Evet ya çok konuştuk depremi. Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲 biz daha eşimle karar aldık arsa alıp kendimiz ev yapacaz. Piyasadaki evlerle aynı paraya geliyor en azından güvenli olduğunu biliriz. Çoğu yerde yeni binalarda yıkıldı daha güvenemiyorsun

Tüm sayfalar yüklendi.