Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,404 kez görüntülenmiş, 149 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Evet ya çok konuştuk depremi. Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲 biz daha eşimle karar aldık arsa alıp kendimiz ev yapacaz. Piyasadaki evlerle aynı paraya geliyor en azından güvenli olduğunu biliriz. Çoğu yerde yeni binalarda yıkıldı daha güvenemiyorsun
Tabiki de en doğrusu cnm benim bizim de arsamız çok Allah nasıp ederse bizde yapmayı düşünüyoruz en sağlamı en güvenlisi annemlerin köyünde evler başladı o biter ilk anneme çıkarsa kışın oradayım eğer ters giderse her şey umarım gitmez o zmn bu sene başlarız hakkımızda hayırlısı olsun inşallah orası olursa bizde yavaş yavaş yaparız acele etmeden yine de hayirlisii inşallah orasi olurda annemde tek kalmaz beraber bu sene otururuz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Of çok geçmiş olsun o büyük depremden sonra evde tek duramıyorum her şeyden korkar oldum Allah yardımcımız olsun 😥
Bende aynı şekildeyim amin inşallahbirdaha biz değil hiç kimse yaşamaz inşallah 🥺

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Tabiki de en doğrusu cnm benim bizim de arsamız çok Allah nasıp ederse bizde yapmayı düşünüyoruz en sağlamı en güvenlisi annemlerin köyünde evler başladı o biter ilk anneme çıkarsa kışın oradayım eğer ters giderse her şey umarım gitmez o zmn bu sene başlarız hakkımızda hayırlısı olsun inşallah orası olursa bizde yavaş yavaş yaparız acele etmeden yine de hayirlisii inşallah orasi olurda annemde tek kalmaz beraber bu sene otururuz

Bende aynı şekildeyim amin inşallahbirdaha biz değil hiç kimse yaşamaz inşallah 🥺
İnşallah canım. Rabbim gönlünüze göre versin kolaylık versin inşallah 🤲❤️

Allah razı olsun Eminem iyiki geldin 🤩🤩😘😘🤲 kuzum yatmaya devam ediyorum Zeynep kusum nasil
Şimdilik iyi gibi kuzum uyuyor öksürüğü yok birazdan buhar verecem inşallah rahatlıyor yavrum🙏❤️

Tüm sayfalar yüklendi.