Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,404 kez görüntülenmiş, 149 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Evet ya çok konuştuk depremi. Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲 biz daha eşimle karar aldık arsa alıp kendimiz ev yapacaz. Piyasadaki evlerle aynı paraya geliyor en azından güvenli olduğunu biliriz. Çoğu yerde yeni binalarda yıkıldı daha güvenemiyorsun
Canım eşimin öyle bir gücü yokki evin hala borcu var kafasında kurup duruyor bizimkisi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah'ım iyilik versin inşallah kuzum
Herhangi bir sorun yok deil mi
Amin inşallah canım yok canım bizde sorunu eşim yaratır maalesef

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım eşimin öyle bir gücü yokki evin hala borcu var kafasında kurup duruyor bizimkisi

Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah kuzum dert etme herkeste aynı sıkıntı emin ol

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Çok şükür kuzum iyiyim Allah razı olsun ❤️
Çocuklar da çok şükür iyiler Adem üst dişleri patlıyor bikacgundur huzursuz uyumuyor onunla uğraşıyorum canım benim ❤️
Sen nasılsın Zeynep nasıl oldu Eminem
Oyy adem büyüdü de diş mı çıkarıyor maşallah 🧿🥰 ben iyiyim şükür Zeynep te ilaçla buhar verdim şimdilik iyi gibi gece çok öksürüyor bu gece nasıl olacak bakalım kuzum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Oyy adem büyüdü de diş mı çıkarıyor maşallah 🧿🥰 ben iyiyim şükür Zeynep te ilaçla buhar verdim şimdilik iyi gibi gece çok öksürüyor bu gece nasıl olacak bakalım kuzum
Evet teyzesi Altan iki disimiz çıktı çok şükür 1 ay önce şimdide iki de üstte çıktı çıkacak zorlu geçiyor Allah razı olsun canım benim ❤️
Allah'ım iyilik versin inşallah şifa olsun inşaallah iyi gelir

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Erkekler öyle canım maddi açıdan herşeyi düşünüyor geçim derdi alıyor onları. Eviniz sağlam ise kendinize göre tedbirimizi alın. Rabbim korusun afetinden🙏

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet teyzesi Altan iki disimiz çıktı çok şükür 1 ay önce şimdide iki de üstte çıktı çıkacak zorlu geçiyor Allah razı olsun canım benim ❤️
Allah'ım iyilik versin inşallah şifa olsun inşaallah iyi gelir
Amin kuzum amin ilk dişler zor eline soğuk turp havuç ver rahatlatır biraz

Tüm sayfalar yüklendi.