Kizlar dun aksamdan beri hic iyi degilim hamile kaldigimdan bu yana esimin gozu surekli disarda hamile oldugumu ogrendigim zaman 6 cm kisim oldugunu da ogrendim ve doktorum kesinlikle birliktelikten uzak durmami istedi patlarsa benim icin de bebek icinde iyi degil diye ben bunu anlayissiz kocama anlattm anlamdi ona ragmen haftada en az 1 kerede olsa onu mutlu ediyordum ama degmezmis her iki gunde bir baskasiyla konuştuğunu yakaladim dun aksam eve gec geldi yarim saat cok supheci hareketleri vardi bende sokga ciktim oyle onun gelecegi yere dpgru yürüdüm bir de baktim esim disarda otryor telfnla oynuyor ve ben onu isten ciktiktan sonra tam bir saat whatshptan kontrol ediyorm surekli cevrimici biriyle konuşuyor eve geldi telfnu aldim telfnda kadin numaralari bide konusmus ve silmeyi unutmus normal mesajdan gordum ustunr bana saldırıyor yaptgi boku benim ustume atyor sen beni memnun etmiyorsun sende karimisin gibi seyler ben onun icin kendi saglimi dusunmeden ise gittim sadce onun icin hemde market isi ben ne yapayım kizlar lütfen yardimci olun biraz rahatladim size anlatrken az once telfnuna gireym dwdim tekrardan sifresini degistrmis
Moderatör tarafında düzenlendi: