Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaaaaa allah seni kuzum yaaa
[/QUOTE]
Öyle valla ne yapayım gerçekten 10 Kasım'da doğmuşum ama babam çalışmadan dönünceye kadar altı aylık olmuşum o yüzden Mayıs 1 yapmış kimlikte
Öyle valla ne yapayım gerçekten 10 Kasım'da doğmuşum ama babam çalışmadan dönünceye kadar altı aylık olmuşum o yüzden Mayıs 1 yapmış kimlikte
[/QUOTE]
O zmaan gecmis doğum gunun kutlu olsun ama babanın yazdırdığı ❤❤❤
Bende onu düşünüyordum canım , kaynanam hasta olduğu için sabah ayran aşı istedi yaptım , ama akşama bende ne yapacağımı bilmiyorum bizde şöyle kenarda bekleyelim bakalım kim ne pişiriyor
Valla kuzum ben bugün sadece soslu makarna yaptım yanına da sarımsaklı ayran eşimde yok kızımda uyuyor afiyetle de yedim anam hergün hergün teferruatlı yemek yapmaktan bıktım ya
Canım sen nasılsın
Valla kuzum ben bugün sadece soslu makarna yaptım yanına da sarımsaklı ayran eşimde yok kızımda uyuyor afiyetle de yedim anam hergün hergün teferruatlı yemek yapmaktan bıktım ya