Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,834 kez görüntülenmiş, 208 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
esim ispanyol o yuzden buraya tasindik turkiyede kalmaya ikna edememistim :) ama olsun pamuk gibi kalbi var yani pisman degilim asla geldigim icin. ama kalbim ikiye bolunuyor iste bir kismi turkiyede bir kismi burda atiyor
Rabbim mutluluğunu daim etsin kuzum aynen ole olmuş olsun seninde bi evin yuvan var artik ailenin cani sag olsum yeter

Kızlar hadi birbirimize fikir olsun aksama ne yapiyorsunuz gene ben şaşırdım sizlere bi soruyum dedim🤷‍♀️🙈
Bugün yemek yok valla pazarada gitmedim markete de gitmedim kocama hergün ben düşünüyorum bugünde sen düşün dedim yüksek ihtimalle tavuk alio gelir😂😂😂

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ay asenacim ne kadar çok ortak yünümüz var en sevdiğim yemeği bile yapsam yiyemem midem bulanıyor yani gebelikle ilgili değil normalde de öyle 😀
Aynen kuzum aynen bende vallaha burcun ne senin🤭
[/QUOTE]
Kutladığım doğum günüme göre Boğa burcuyum canım ama aslında babamın dediğine göre akrep burcuyum yani anlayacağın çok karışık 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.