Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,840 kez görüntülenmiş, 208 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
napayim bugun sabah misafirim vardi burda tanistigim bir teyze ile ne zamandir gorusemiyorduk onu kahvaltiya cagirdim sohbet muhabbet iyi oldu. arada burda turkce konusabilecegim insan ariyorum ozluyorsun ne de olsa memleketini kendi dilini..o gitti klasik ev isleri..birazdan da bisiklet yapmayi dusunuyorum sonrasinda dus falan derken aksam oldu bile :))
Canım sen aslen nerelisin

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ki
napayim bugun sabah misafirim vardi burda tanistigim bir teyze ile ne zamandir gorusemiyorduk onu kahvaltiya cagirdim sohbet muhabbet iyi oldu. arada burda turkce konusabilecegim insan ariyorum ozluyorsun ne de olsa memleketini kendi dilini..o gitti klasik ev isleri..birazdan da bisiklet yapmayi dusunuyorum sonrasinda dus falan derken aksam oldu bile :))
Kiyamam nerde yasiyodum kuzum sen

nilaycan

Guest
rank
Hiiimm yaaa orayı cok seviyorum ben ama alisabildin mi yurtdisina ispanyaya bende gelmek cok istoyorum açıkçası
alisiyor insan alismaktan baska secenegim yokki :) esimle turkiyede tanisip geldim. insan sevince katlaniyor bir nevi.. ama ilk 2 senem cok zor gecti adaptasyon asamasi. dil bilmeyince kendi islerimi kendi basima asla halledemiyordum kayinvalidemlerle bile anlasamiyordum onlar ingilizce bilmiyor ben ispanyolcsa bilmiyordum cok fena zamanlar _D

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
alisiyor insan alismaktan baska secenegim yokki :) esimle turkiyede tanisip geldim. insan sevince katlaniyor bir nevi.. ama ilk 2 senem cok zor gecti adaptasyon asamasi. dil bilmeyince kendi islerimi kendi basima asla halledemiyordum kayinvalidemlerle bile anlasamiyordum onlar ingilizce bilmiyor ben ispanyolcsa bilmiyordum cok fena zamanlar _D
Ya kıyamam şimdi öğrendin mi İspanyolcayı nasıl konuşabiliyor musun

Tüm sayfalar yüklendi.