Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,835 kez görüntülenmiş, 208 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

nilaycan

Guest
rank
Ya kıyamam şimdi öğrendin mi İspanyolcayı nasıl konuşabiliyor musun
simdi cok iyi konusuyorum dil olayini cozdum ama dedigim gibi ilk seneler cok zorlandim sadece dil degil ki kultur soku yasadim..haha ama simdi bana sen iyice ispanyol oldun diyorlar onlarin kulturlerini geleneklerini daha cok benimsedigim icin heralde..yemeklerini falan seviyorum ama asla turklugumden vazgecmem arada bir ayran adana kebap cig kofte ariyorum tabi :D

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
simdi cok iyi konusuyorum dil olayini cozdum ama dedigim gibi ilk seneler cok zorlandim sadece dil degil ki kultur soku yasadim..haha ama simdi bana sen iyice ispanyol oldun diyorlar onlarin kulturlerini geleneklerini daha cok benimsedigim icin heralde..yemeklerini falan seviyorum ama asla turklugumden vazgecmem arada bir ayran adana kebap cig kofte ariyorum tabi :D
Yaaaa süpersin sennnn canimsin uyum sağladığına sevindim kuzum
Canimsin tabi turk yemekleri baska🥰

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
bE="Mariya🌼, post: 431206, member: 558"]
Evet canım biz kış için kurutuyoruz , öyle kullanıyoruz ama bugün bende de yoktu bitmişti bende taze naneden yaptım eşimde taze naneyi çok seviyor onunla yapınca daha çok içiyor çorbadan, teşekür ederim canım ❤️
Ayy canım sorma hiç eşimde çok Seçici o yüzden hergun farklı bişey ve muhakkak etki yemek yapmak zorundayım 🙍🤦🏻‍♀️
Benim evdeki insanlarda öyle 😂 birirde benim istedigimi yapsim diyorum birde bende bi huy var yaptığım yemegi asla kendim yiyemem tikaniyorum cunku yaparken🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olmazzz özletme kendini🤷‍♀️🙄
[/QUOTE]
Ay asenacim ne kadar çok ortak yünümüz var en sevdiğim yemeği bile yapsam yiyemem midem bulanıyor yani gebelikle ilgili değil normalde de öyle 😀 bide kim bizi düşünür ki canım herşeyi devletten beklerler biz çokta umurlarin dayız sanki 🤦🏻‍♀️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Benim evdeki insanlarda öyle 😂 birirde benim istedigimi yapsim diyorum birde bende bi huy var yaptığım yemegi asla kendim yiyemem tikaniyorum cunku yaparken🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olmazzz özletme kendini🤷‍♀️🙄
Ay asenacim ne kadar çok ortak yünümüz var en sevdiğim yemeği bile yapsam yiyemem midem bulanıyor yani gebelikle ilgili değil normalde de öyle 😀
[/QUOTE]
Aynen kuzum aynen bende vallaha burcun ne senin🤭

Tüm sayfalar yüklendi.