Dertleşme 😭😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysem tarafından oluşturulan Dertleşme 😭😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,081 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dertleşme 😭😭
Konbuyu başlatan Aysem
Başlangıç tarihi
Cevaplar 50
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 10
Son Mesaj Yazan Aysem

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Ay çok duygulandırdın beni Allah razı olsun ❤️ inşallah rabbim hepimizede yardım edecek sırayla hepimizde dopurucaz yeterki pozitif olalım kötü düşnümeyelim 💜💙 dualarına benide ksttığın için teşekkür ederim
Bende sana ve burdaki bütün annelere teşekkür ederim içim rahatladı konusmak dertlesmek o kadar iyi geliyormuş ki bugün daha iyi anladım 🥰💜

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Bende sana ve burdaki bütün annelere teşekkür ederim içim rahatladı konusmak dertlesmek o kadar iyi geliyormuş ki bugün daha iyi anladım 🥰💜
Allah hepinizdende razı olsun bivsıkıntım olunca bunalınca yada fikir almak isteyince yazıyorum aikem gibi oldunuz doğumdan sonrada burda takılmayı düşünüyorum 🥰❤️ bir birimize en iyi destekçi biziz halimi kimse anlamıyorda sizler anlıyorsunuz

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Allah hepinizdende razı olsun bivsıkıntım olunca bunalınca yada fikir almak isteyince yazıyorum aikem gibi oldunuz doğumdan sonrada burda takılmayı düşünüyorum 🥰❤️ bir birimize en iyi destekçi biziz halimi kimse anlamıyorda sizler anlıyorsunuz
Bende doğum sonrasında da burda olmayı düşünüyorum birbirimize destek olup birbirimizi dualarimiza katıyoruz iyiki bu uygulama var 🥰

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
26+6 bugüne öyle zor korkularla geldim ki eşimden yana şanslıyım ailesi mükemmel Allah onlardan razı olsun ama benimde sınavım buymuş her günüm korkarak geçiyor doğum masasında kalma riskiyle geciyr😢 inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime buraya güzel haberler dönerim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah razı olsun canm inşallah🤲

26+6 Allah razı olsun canm inşallah sağlıkla kavuşurum

26+6 Allah razı olsun canm inşallah sağlıkla kavuşurum

Amin canım Allah razı olsun

Amin canım Allah razı olsun
Doneceksin rabbimin izniyle canim benim insallah hersey yolunda ilerler sen bak hic yorma kendini kiyamam ben sana 🥺

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar biraz uzun olacak ama benim kan hastalığım var geç pihtilasiyor aylardır hastane hastane geziyoruz çoğu yer doğumu yapmıyor her neyse bı yer bulduk hastaligimin tanısını koyacaklarmis günler sonra ilk defa rahat uyudum bugün tahlil sonuçlarım cikti bugün bı baktım sonuçlara göre ani bebek kaybı olabilir yazıyor canm yanıyor ki tarifi yok bu hislerin hepimiz hamileyiz bu mübarek günde ne olur benide dualarınıza katın sağ salim kızıma kavusayim bebeğini sağlıkla kucağına sorunsuz almak Allah'ın bı lütfu başka şeylere üzülüp dert etmeyin inanın değmiyor rabbim kimseyi canıyla kanıyla sinamasin 😭😭
Allah yardımcın olsun canım inşallah sagsaglim bebeğini kucağına alabilirsin 🤲🏻🤲🏻

Urfalıanne

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar biraz uzun olacak ama benim kan hastalığım var geç pihtilasiyor aylardır hastane hastane geziyoruz çoğu yer doğumu yapmıyor her neyse bı yer bulduk hastaligimin tanısını koyacaklarmis günler sonra ilk defa rahat uyudum bugün tahlil sonuçlarım cikti bugün bı baktım sonuçlara göre ani bebek kaybı olabilir yazıyor canm yanıyor ki tarifi yok bu hislerin hepimiz hamileyiz bu mübarek günde ne olur benide dualarınıza katın sağ salim kızıma kavusayim bebeğini sağlıkla kucağına sorunsuz almak Allah'ın bı lütfu başka şeylere üzülüp dert etmeyin inanın değmiyor rabbim kimseyi canıyla kanıyla sinamasin 😭😭
Allah yardımcın olsun 🥺

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Doneceksin rabbimin izniyle canim benim insallah hersey yolunda ilerler sen bak hic yorma kendini kiyamam ben sana 🥺
Hep yatarak geçiriyorum eşimden de Allah razı olsun çok destek oluyor inşallah güzel haberlerle gelicem buraya🤲🥰

Allah yardımcın olsun canım inşallah sagsaglim bebeğini kucağına alabilirsin 🤲🏻🤲🏻
Amin canm Allah razı olsun🤲

Allah yardımcın olsun 🥺
Amin canm Allah razı olsun 🤲

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Of of canım benim rabbim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bu mübarek günlerin yüzü gözü üzerine dualarım seninle güzelim benim ♥️🤲🏻

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Hep yatarak geçiriyorum eşimden de Allah razı olsun çok destek oluyor inşallah güzel haberlerle gelicem buraya🤲🥰

Amin canm Allah razı olsun🤲

Amin canm Allah razı olsun 🤲
Insallah guzelim benim guzel dusunelim❤🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...