Ah kuzum kendini değil beni anlattın resmen, hatta sen gene iyisin benim senden fazlam var ,sen hiç değilse kendi evinin işini yapıyorsun kendi çocuklarına bakıyorsun,ben hem kendi evimin hem kaynanamın evinin işini yapıyorum hem Kendi çocuklarıma hem kaynanmin yanında baktığı çocuk var ona bakıyorum,üstelik bı aferin bile yok ,lafa gelince kaynanam bakıyor ona.
Kaynanamın kendine hayrı yok sadece tuvalete gidip gelebiliyor, herşeyi ben yapıyorum ama hiç takdir teşekkür yok .arada teşekür eder sadece oda laf olsun diye sanırım .
Bende bazen hatta çoğu zaman bunalıyorum herkesten herşeyden nefret ediyorum, kaynanamın diğer çocukları ve gelinleri nasıl karaktere kişiliğe sahip olduklarını anlatmaya kalksam sabah olur sanırım,ama yinede geldiklerinde hoş karşılamak zorundayım çünkü aynı evdeyiz kaynanmla yani değiliz ama öyle sayılır Kendi evime yatmadan yatmaya geçeriz.sevdigime ve sevmediğime hizmet ediyorum, üstelik arkamdan neler neler söylüyorlar bı bilsen, herşeye rağmen haberin yokmuş gibi davranıyorum,ah canım ahh şu postunla yaralarımı destin.biraz uzun oldu kusura bakma