Sorum var Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde demdem tarafından oluşturulan Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,703 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺
Konbuyu başlatan demdem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bunu eşinle karşına alıp düzgünce konuştun mu peki ? Ciddi bir şekilde?
Biz çoğu kez konuştuk her seferinde bana haklısın dedi gerçekten çocuklar insanı çok yoruyor dedi ama her seferinde bırakıp gitti🥴en ihtiyacım olduğu zamanlarda bile arkadaşlarını geri çevirmedi🥴bı keresinde belim tutulmuştu iç gün yerimden kalkamadım o süreçte bana yardımcı ol dedim 🥴 bebeği beşikten alamiyodum bile o derece kötüydüm ama arkadaşları çağırınca yok demedi eşim rahatsız diyemedi bırakıp gitti beni öylece 🥴yemin ederim ağlayarak işlerimi yaptım çocuğumu emziremiyorum bile düşün artık o derece 🥺🥺ben ona dedimki ilerde çocuklarımız büyüyecek ama senin bu ilgisizligini unutmicam dedim sonra beraber büyüttük lafını da kullanma çünkü beraber buyutmedik sadece ben baktım dedim oda haklısın dedi 🥴🥴ama herşeye rağmen Allah onu başımdan eksik etmesin şükür iyi yönleri de var napalim buda onların doğasında var ne diyelim ki

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Biz çoğu kez konuştuk her seferinde bana haklısın dedi gerçekten çocuklar insanı çok yoruyor dedi ama her seferinde bırakıp gitti🥴en ihtiyacım olduğu zamanlarda bile arkadaşlarını geri çevirmedi🥴bı keresinde belim tutulmuştu iç gün yerimden kalkamadım o süreçte bana yardımcı ol dedim 🥴 bebeği beşikten alamiyodum bile o derece kötüydüm ama arkadaşları çağırınca yok demedi eşim rahatsız diyemedi bırakıp gitti beni öylece 🥴yemin ederim ağlayarak işlerimi yaptım çocuğumu emziremiyorum bile düşün artık o derece 🥺🥺ben ona dedimki ilerde çocuklarımız büyüyecek ama senin bu ilgisizligini unutmicam dedim sonra beraber büyüttük lafını da kullanma çünkü beraber buyutmedik sadece ben baktım dedim oda haklısın dedi 🥴🥴ama herşeye rağmen Allah onu başımdan eksik etmesin şükür iyi yönleri de var napalim buda onların doğasında var ne diyelim ki
Peki bu uaptığı terbiyesizlikten sonra ciddi tavırlar aldın mı ? Hatasını anlaması için bir şey yaotın mı? Haklısın diyen erkek aslında konıyu uzatmak istemeyen erkektir, haklısın deyip senş geçiştiriyor ne olursa olsun tavır al sen mi daha önemlisin arkadaşları mı? Ben o durumsa olacağım eşim dışarı öıkacak ona eve gelince kapaıyı açmayacağımı yada yüzüne bakmayacağımj çok iyi bilir. Şahsen bne ufak bşr olay dahi olsa oturup konuşurum baktım anlamıyor tavır alır öylw anlatırım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Duvara konusuyor gibiyim aysenurum benim esimle bisey konusulmuyor ben anlamiyorum eger konusmazsak sorunlari nasil cözcez
Dinlet kendini . Seni dinlemek zorunda

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Peki bu uaptığı terbiyesizlikten sonra ciddi tavırlar aldın mı ? Hatasını anlaması için bir şey yaotın mı? Haklısın diyen erkek aslında konıyu uzatmak istemeyen erkektir, haklısın deyip senş geçiştiriyor ne olursa olsun tavır al sen mi daha önemlisin arkadaşları mı? Ben o durumsa olacağım eşim dışarı öıkacak ona eve gelince kapaıyı açmayacağımı yada yüzüne bakmayacağımj çok iyi bilir. Şahsen bne ufak bşr olay dahi olsa oturup konuşurum baktım anlamıyor tavır alır öylw anlatırım.

Dinlet kendini . Seni dinlemek zorunda
Tavır da aldım yeri geldi kapıyı da açmadım ama baktım dahada kötü olucaz apartmana rezil olmayalım dedim birinden biri alttan almak zorunda sanırım o arkadaşlara deilde okey bağımlılık yapmış hayır diyemiyo işte.

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Noldu demoşumm😒

Ben anlatim söyleyin benmi abartiyom🥺cocuklar ev is hep bende esim hep calisiyo evde olsada hayri yok biraz ustumden al yardim et diyom yok üzüluyom halim yok cocuklari oynamaya getirdim hersey benim üstümde bayilcak gibiyim

Hic destegi yok bana hicccc

Hic destegi yok bana hicccc
Bu erkekler böyle hayır yani madem bakmıcaniz kadına niye üstüne atıyoruz niye çocuk yapıyonuzz

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Tm o calisiyo ama bende evde cslisiyom uykusuzum doktorun verdigi demir ilaci kac hafta önce yazdi bir kere alabildim simdiye kdr kendine vakit ayiramiomki
Demet seninkide sorumu herkes aynı ev hanımları hep öyle bir tek sen değilsin bütün eşler aynı eve geliyolar yorgunuz çalıştık yemek yiyip yatiyolar

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Emin ol çalışmak ev hanımlığından daha kolay
Ben kendi eşimden yola çıkarak dedim canım ev hanimligi dünyanın en zor işi ona bişey demem ama eşimin de ne zorluklarla çalıştığını bilirim yeri gelir kızımla ilgilenir oynar beni dinlendirir ama ben ondan kalkıp iş yapmasını asla beklemem onla ilgilenmesi benim bir bardak çayı sessiz sedasız içmem bile yetiyo zaten cenneti de annelerin ayakları altına boşa vermediler ki annelik dünyanın en zor şeyi ama en güzel de zorluğu 🌺

Canım hayat onlarada zor ama bizde robot deiliz ki onlar eve gelip dinleniyor hatta benim eşim iş çıkışı çoğu zaman gece yarısına kadar dışarda takiliyo okeye gidiyo kafa dagitiyo ee bizimde ihtiyacımız var ama bizde ne tatil var ne bişey gece gündüz çocuk bakıyoruz ev işi çamaşır bulaşık temizlik...misafir varda var bizde yoruluyoruz ama çocuklar onların da çocuğu onlarda belirli vakitlerini onlarla geçirmek zorundalar diye düşünüyorum.
Tabiki öyle canım ben buna asla bişey demem hep ilgili sevgili baba olmalılar buna bende karşıyım zaten sadece tek taraflı düşünmemek gerekir onu söylemek istemiştim sadece yanlış anlamayın lütfen

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Demet seninkide sorumu herkes aynı ev hanımları hep öyle bir tek sen değilsin bütün eşler aynı eve geliyolar yorgunuz çalıştık yemek yiyip yatiyolar
Niye kizdin kiz🥺🥺

Noldu demoşumm😒

Bu erkekler böyle hayır yani madem bakmıcaniz kadına niye üstüne atıyoruz niye çocuk yapıyonuzz
Aynenn dimi ama🥺

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben kendi eşimden yola çıkarak dedim canım ev hanimligi dünyanın en zor işi ona bişey demem ama eşimin de ne zorluklarla çalıştığını bilirim yeri gelir kızımla ilgilenir oynar beni dinlendirir ama ben ondan kalkıp iş yapmasını asla beklemem onla ilgilenmesi benim bir bardak çayı sessiz sedasız içmem bile yetiyo zaten cenneti de annelerin ayakları altına boşa vermediler ki annelik dünyanın en zor şeyi ama en güzel de zorluğu 🌺

Tabiki öyle canım ben buna asla bişey demem hep ilgili sevgili baba olmalılar buna bende karşıyım zaten sadece tek taraflı düşünmemek gerekir onu söylemek istemiştim sadece yanlış anlamayın lütfen
Yani tabiki her işin bir zorluğu vardır ama yine dediğim gibi hiçbir iş ev hanımlığı kadar zor değil maalesef. Yemek, temizlik, çocuk, birde akşam eş geliyor onunla ilgilen derken bazı annelerin 5 dakika kendine ayıracak vakitleri bile olmuyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.