Sorum var Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde demdem tarafından oluşturulan Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,703 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺
Konbuyu başlatan demdem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kızmadım hepimiz aynıyız diyorum yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sende yusahan var benim oğlum oooo on tane yusahan eder
Ah Yuşa Han'ı bir görsen varya lafımı geri alıyorum dersin 😂 Eridim bittim resmen. 58 kiloya düştüm

Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Hepinizi seviyorum beni anladiniz dinlediniz icimi biraz döktüm iyi geldi konusmak Allah hepinizden razi olsun burda güluyom mutlu gibi görunuyorum deli dolu gibi birine benziyom ama icim kirik dökük ayakta zor duruyom

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Yani tabiki her işin bir zorluğu vardır ama yine dediğim gibi hiçbir iş ev hanımlığı kadar zor değil maalesef. Yemek, temizlik, çocuk, birde akşam eş geliyor onunla ilgilen derken bazı annelerin 5 dakika kendine ayıracak vakitleri bile olmuyor
Tabiki o konuda haklısın bı sessiz sedasız çay içmek bile nimet oluyo bazen hani bazıları istiyo ya temizlik yapsın yemek yapsın bulaşık yıkasin ben sadece onlarında anlamak lazım tabiki hayat müsterek herkes herkese yardımcı olmalı zaten

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bendede durumlar aynı şimdi ne yapıyorum evde 2 eşya varsa hepsini 1 taneye indiriyorum temizlik daha kolay oluyor, oyuncaklar 10 taneyse 3 tane koyuyorum ortaya, oğlum zaten sürekli peşimde aşırı hiperaktif arkamı dahi dönemiyorum bişey kırıp parçalıyor çünkü. Eşim gelince çocuğu da emanet edemiyorum çünkü bakmıyor çocuk kendine zarar veriyor oğlanı mutfağa alıp kapıyı kapatıp önüne kaşık tabak koyup dolaptaki magnetleride uzanacağı yerlere dizip yemeği yapıyorum.
Ha ha bu ben valla 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.