Sorum var Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde demdem tarafından oluşturulan Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,701 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺
Konbuyu başlatan demdem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tavır da aldım yeri geldi kapıyı da açmadım ama baktım dahada kötü olucaz apartmana rezil olmayalım dedim birinden biri alttan almak zorunda sanırım o arkadaşlara deilde okey bağımlılık yapmış hayır diyemiyo işte.
Anladım canım keşke alttan alan sen olmasan ama evlilik de bir şekil yürümek zorunda eşinin bunun dışında bir zararı yoksa buna şükür demek lazım o zaman inşallah zamanla düzelir

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım keşke alttan alan sen olmasan ama evlilik de bir şekil yürümek zorunda eşinin bunun dışında bir zararı yoksa buna şükür demek lazım o zaman inşallah zamanla düzelir
Bunun dışında hiç bi sorunumuz yok onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam oda beni çok seviyo bunu her seferinde dile getiriyo.birbirimizi kolay kazanmadik...ama işte bu arkadaşlarda olmasa daha iyi olacaktı ama napalim dediğim gibi şükretmek lazım 🤲onun kusuru da bu 🤷

Tüm sayfalar yüklendi.