Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar bugün radyoloji bölümünde detayli ultrasona girdim sözde ama normal dr un baktigi kadar baktı. Perinatoloji bölümü bakar dedi ama o riskli gebelikler için degil mi ben anlamadım. Hafta sonu özelde renkli ultrasona gireyim diyorum.
Kizlar bugün radyoloji bölümünde detayli ultrasona girdim sözde ama normal dr un baktigi kadar baktı. Perinatoloji bölümü bakar dedi ama o riskli gebelikler için degil mi ben anlamadım. Hafta sonu özelde renkli ultrasona gireyim diyorum.
Perinatoloji riski gebelik olarak geçiyor ama doktorlarin hepsi oerinatlojiye öneriyor canım benim ilk gebeliğim bir risk teşkil eden durumum yok ama perinatoloji baktı onların cihazları daha ileri düzey ve doktorları daha bilgili oluyor tavsiyem oerinatlojiye gözükmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ve riskli gebelik + ilk gebeliği de bakıyorlar onun yanı sıra dediğim gibi artık radyolojiye baktiran doktor çok az çünkü onların yanılma payı oerinatlojiye göre daha yüksek
Evet yarım saat falan sürdü benimde daha sonra sonuç doktora gidecek dedi riskli oldugu icin perinatoloji gittim eger tam inceleyemediyse göremediyse bazı organları oyuzdende perinatoloji yonlendiriyorlar
Evet yarım saat falan sürdü benimde daha sonra sonuç doktora gidecek dedi riskli oldugu icin perinatoloji gittim eger tam inceleyemediyse göremediyse bazı organları oyuzdende perinatoloji yonlendiriyorlar
Ben araştırma hastanesine gittiğimde de perinatolojiye yönlendirmedi. 23 marta randevu verdi ama renkli ultrason icin verdi. Bir sıkıntı görse mi yönlendirecekti?
Vala yanlis bilgi vermek istemem benm karnimdaki yag dokusunda n ve bebegnn pozisyon uygun olmadigi icin bazi organlari görememiş birde bacak boyunda sknti gordugu icin perinatoloji gondermisdi
Detaylı ultrasonu perinatoloji çekiyor canım aynı zamanda riskli olanlarada dr bana özelde çaktırırsan radyolojiye çektirme anlamaya biliyorlar demişti cektirdiginde pernatolog olsun özelde onlar sade bu bolum için okuyor
Sen bilirsin tabiki ama özel pahalı devlet hastanesi ücretsiz istersen devlet hastanesi perinatoloji bölümü git ne olacak detaylı ultrason doktor yönlendirdi dersin
Sen bilirsin tabiki ama özel pahalı devlet hastanesi ücretsiz istersen devlet hastanesi perinatoloji bölümü git ne olacak detaylı ultrason doktor yönlendirdi dersin