Detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asli06 tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,091 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Asli06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Okyanusgülü

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün radyoloji bölümünde detayli ultrasona girdim sözde ama normal dr un baktigi kadar baktı. Perinatoloji bölümü bakar dedi ama o riskli gebelikler için degil mi ben anlamadım. Hafta sonu özelde renkli ultrasona gireyim diyorum.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar bugün radyoloji bölümünde detayli ultrasona girdim sözde ama normal dr un baktigi kadar baktı. Perinatoloji bölümü bakar dedi ama o riskli gebelikler için degil mi ben anlamadım. Hafta sonu özelde renkli ultrasona gireyim diyorum.
Perinatoloji riski gebelik olarak geçiyor ama doktorlarin hepsi oerinatlojiye öneriyor canım benim ilk gebeliğim bir risk teşkil eden durumum yok ama perinatoloji baktı onların cihazları daha ileri düzey ve doktorları daha bilgili oluyor tavsiyem oerinatlojiye gözükmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ve riskli gebelik + ilk gebeliği de bakıyorlar onun yanı sıra dediğim gibi artık radyolojiye baktiran doktor çok az çünkü onların yanılma payı oerinatlojiye göre daha yüksek

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Evet yarım saat falan sürdü benimde daha sonra sonuç doktora gidecek dedi riskli oldugu icin perinatoloji gittim eger tam inceleyemediyse göremediyse bazı organları oyuzdende perinatoloji yonlendiriyorlar

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Evet yarım saat falan sürdü benimde daha sonra sonuç doktora gidecek dedi riskli oldugu icin perinatoloji gittim eger tam inceleyemediyse göremediyse bazı organları oyuzdende perinatoloji yonlendiriyorlar
Ben araştırma hastanesine gittiğimde de perinatolojiye yönlendirmedi. 23 marta randevu verdi ama renkli ultrason icin verdi. Bir sıkıntı görse mi yönlendirecekti?

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Vala yanlis bilgi vermek istemem benm karnimdaki yag dokusunda n ve bebegnn pozisyon uygun olmadigi icin bazi organlari görememiş birde bacak boyunda sknti gordugu icin perinatoloji gondermisdi

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrasona zaten perinatoloji bölümü bakıyor, hayır sadece riskli gebeler için değil bende yaptırcam randevumun gelmesini bekliyorum

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrasonu perinatoloji çekiyor canım aynı zamanda riskli olanlarada dr bana özelde çaktırırsan radyolojiye çektirme anlamaya biliyorlar demişti cektirdiginde pernatolog olsun özelde onlar sade bu bolum için okuyor

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sen bilirsin tabiki ama özel pahalı devlet hastanesi ücretsiz istersen devlet hastanesi perinatoloji bölümü git ne olacak detaylı ultrason doktor yönlendirdi dersin

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Sen bilirsin tabiki ama özel pahalı devlet hastanesi ücretsiz istersen devlet hastanesi perinatoloji bölümü git ne olacak detaylı ultrason doktor yönlendirdi dersin
Sırayı çok geç tarihe veriyorlar devlette.

Detaylı ultrasona zaten perinatoloji bölümü bakıyor, hayır sadece riskli gebeler için değil bende yaptırcam randevumun gelmesini bekliyorum
Randevu için verdigi kagitta perinatoloji mi yazıyor renkli dopper ultrason mu yazıyor?

Randevu için verdigi kagitta perinatoloji mi yazıyor renkli dopper ultrason mu yazıyor?

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.