Dikiş kızlar acil bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan Dikiş kızlar acil bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,861 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dikiş kızlar acil bakın
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mnengizek
Ayy çok şükür İçim rahatladı vallaa☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kontrole gitmedim maalesef öyle diyince rahatladım aslında 4 günde iyilesiyorsa 12 gün olmuş inşallah açılma olmamıştır aynayla bakınca anlamıyorum ki

Kontrole gitmedim maalesef öyle diyince rahatladım aslında 4 günde iyilesiyorsa 12 gün olmuş inşallah açılma olmamıştır aynayla bakınca anlamıyorum ki

İnşallah ya sizler öyle dediniz biraz korkum geçti

Yok cnm ne jileti ödüm kopuyor oraya dokunyim aslaa😣😣

Yok cnm ne jileti ödüm kopuyor oraya dokunyim aslaa😣😣

Aaa evet aynen küçük bir düğüm de vardı aynen 🤭🤭
Normal kuzum iyileştiği için dikişler atıyor bundan sonra sık sık düşer artık canım hepsi

Özlemtrhn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce afedersiniz tuvalete gittim peçeteye dikiş ipi düştü 12 gün önce doğum yaptım acaba dikişim mi açılmış yoksa iyileşiyor diye mi düştü ip şimdiden teşekkürler

Kızlar az önce afedersiniz tuvalete gittim peçeteye dikiş ipi düştü 12 gün önce doğum yaptım acaba dikişim mi açılmış yoksa iyileşiyor diye mi düştü ip şimdiden teşekkürler ❣️
Dikiş iplerini atacaksın onlar yavaş yavaş kaynayunca fazlalık olan kısım düşer.merak etme

Gulcan Abdullah

Kayıtlı Üye
rank
Canim doktorun seni uyarmamişsa muhtamelen eriyen dikiş onun şimdi duşmesi iyleşdiyin anlamina geliyor çunki bende de 13-14 cu gununde düşmeye başlamiştu
Kızlar az önce afedersiniz tuvalete gittim peçeteye dikiş ipi düştü 12 gün önce doğum yaptım acaba dikişim mi açılmış yoksa iyileşiyor diye mi düştü ip şimdiden teşekkürler ❣️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar