Dikiş kızlar acil bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan Dikiş kızlar acil bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,861 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dikiş kızlar acil bakın
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mnengizek

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce afedersiniz tuvalete gittim peçeteye dikiş ipi düştü 12 gün önce doğum yaptım acaba dikişim mi açılmış yoksa iyileşiyor diye mi düştü ip şimdiden teşekkürler ❣️
Gözün aydın❤️dikişlerin çürümüş iyileşmeye başlamışsın. 4-5 güne iyileşiyor zaten az bir dikiş oluyor.

$eyma. ..

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce afedersiniz tuvalete gittim peçeteye dikiş ipi düştü 12 gün önce doğum yaptım acaba dikişim mi açılmış yoksa iyileşiyor diye mi düştü ip şimdiden teşekkürler ❣️
İyileştiği için dikişlerin dökülüyor korkmana gerek yok canım

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm belki yaraların iyileşmiş ip düşmüş olabailr sen en iyisi doktorunu ara sor kuuzm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

kızlar bu eski postum benim 2 aylık olduk çok şükür ☺️☺️
Cevap verdikten sonra bu yazını gördüm kuzum😁🤣 sabah sabah yeni uyanınca fark edemedim post tarihine

P

Prensesannesii12

Guest
Canım bende 1 ay oldu doğum yapalı dikişlerin iyileşiyor iyileştikçe düşer peçeteye eline vs gelir ben 16. Günde elimle hepsini çekmiştim hepsi düşüyordu korkmana gerek yok iyileşiyorsun😊💕

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Cnm belki yaraların iyileşmiş ip düşmüş olabailr sen en iyisi doktorunu ara sor kuuzm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cevap verdikten sonra bu yazını gördüm kuzum😁🤣 sabah sabah yeni uyanınca fark edemedim post tarihine
sen bugün yazmamışsınki cnm

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canim tikis icerdense zaten şurayi kendi duşen iple tikis atiyorlar yanu dusmesi normal aa simdi fatketdim😆post cokdan acilmis

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
cok gecmis olsun tatlim tabikide iyileştiği için düşüyor merak etme korkacak hiçbir durum yok 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar