Dikiş kızlar acil bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan Dikiş kızlar acil bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,861 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dikiş kızlar acil bakın
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mnengizek

Mirnaz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce afedersiniz tuvalete gittim peçeteye dikiş ipi düştü 12 gün önce doğum yaptım acaba dikişim mi açılmış yoksa iyileşiyor diye mi düştü ip şimdiden teşekkürler ❣️
İyleşiyo canım bence bnm de ilk doğumum normaldi 10 günden sonra dikişler kendlgnden düşüyordu afedrsnz temizlnrken peçete de görydm.

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım korkuyorum açılmış olabilir mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hastaneye gitmelimiyim
Iyilestigi icin dikisler dusuyor canım hametan sur ilik suyla yıka temizliğine dikkat et doktora gitmene gerek yok den bilirsin yinede tabiki

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Iyilestigi icin dikisler dusuyor canım hametan sur ilik suyla yıka temizliğine dikkat et doktora gitmene gerek yok den bilirsin yinede tabiki
Cnmm Cook dikkat ediyorum temizliğine hastaneden taburcu olduğundan beri günde 2 kez banyo yapıyorum ve o bölge için Özel şampuan var onunla yıkıyorum

Cnm iylesiyor dert etme bende yeni dogum yaptım
Tamam canım cooooook teşekkür ederim 🥰 senin ne kadar oldu Allah analı babalı büyütsün 🤲🤲

Tamam canım cooooook teşekkür ederim 🥰 senin ne kadar oldu Allah analı babalı büyütsün 🤲🤲
İyleşiyo canım bence bnm de ilk doğumum normaldi 10 günden sonra dikişler kendlgnden düşüyordu afedrsnz temizlnrken peçete de görydm.
Aaa işte aynen benimde öyle oldu 12. Gün düştü hergun Bir tane düştü

Aaa işte aynen benimde öyle oldu 12. Gün düştü hergun Bir tane düştü

Özlem anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce afedersiniz tuvalete gittim peçeteye dikiş ipi düştü 12 gün önce doğum yaptım acaba dikişim mi açılmış yoksa iyileşiyor diye mi düştü ip şimdiden teşekkürler ❣️
Eriyen iptir canm..açılma sanmam 12 günden sonra açılmaz ya..40 kin dolunca kontrele gel demişti doktor sende git dolunca

Ilkemys

Kayıtlı Üye
rank
Uyusturup dikiyolar gorusyosun ama hissetmiyosun cok olmuyo zaten :) neden bayiltsinlarki bayiltmazlar.

Maşallah hemen düşmüş iyileşmiş geçmiş olsun benimki 40 günü geçmişti normal dogumda dikişlerde eriyip kendisi bu şekilde düşüyo ben kendim çekip çıkarmıştım :)
Merhaba benimde 1 ay olucak dogum yapalı benimde dikislerim dusmedi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar