Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annişler ben normal doğuö yapalı4gün oldu biliyorsunuz ama ben afdersiniz büyük tuvaletimi hiç yapaamadım için kabız olmşm ve ağrı yapıor nasıl geçer bu kabızlık
Hastaneden çıkmadan doktoruna söylemen gerekiyordu benim de öyle oldu kabız dikişleri patlatır ıkınarak yaptığn için bence doktora git fitil veriyor ilk etapta yoksa çok zorlanırsın
Hele yerim ben onu minik paşa büyümüşte abi olmuş Allah'ım snaa bağışlasın kuzum ikisinide rabbim acılarını göstermesin inşallah hiç bir zaman da kıskançlık durumu olmaz öp benim yerime iki yakışıklıyı da
Annişler ben normal doğuö yapalı4gün oldu biliyorsunuz ama ben afdersiniz büyük tuvaletimi hiç yapaamadım için kabız olmşm ve ağrı yapıor nasıl geçer bu kabızlık
Hele yerim ben onu minik paşa büyümüşte abi olmuş Allah'ım snaa bağışlasın kuzum ikisinide rabbim acılarını göstermesin inşallah hiç bir zaman da kıskançlık durumu olmaz öp benim yerime iki yakışıklıyı da