Diş agrisi beni mahv ediyo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Diş agrisi beni mahv ediyo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,093 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş agrisi beni mahv ediyo
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar artik gücum kalmadi diş agrisina hic dözumum yok uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum diw hekimine gitmekde olmaz heyatdan soyudum resmen
Disinde çürük mu var cnm kaç haftaliksin ki 3 6 aylıkken mudale ediyorlar ben de aynı sorunu yaşıyorum bnm 20 milik dış yarışı içerde yarışı dışarda kaldı mudale edemiyorlar ben karanfil koyuyorum birde dışardan buz beze sarıp yanağıma agirin yere koyuyorum birazda olsun rahatlıyorum silke tuzlu su gargara yap biraz o agiran yerde beklet uyustur sonra yutmadan dök

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar artik gücum kalmadi diş agrisina hic dözumum yok uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum diw hekimine gitmekde olmaz heyatdan soyudum resmen
Sarımsağı denedin mi bende çok cektim dişten gerçekten zor Allah yardımcın olsun cnm 😔

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Disinde çürük mu var cnm kaç haftaliksin ki 3 6 aylıkken mudale ediyorlar ben de aynı sorunu yaşıyorum bnm 20 milik dış yarışı içerde yarışı dışarda kaldı mudale edemiyorlar ben karanfil koyuyorum birde dışardan buz beze sarıp yanağıma agirin yere koyuyorum birazda olsun rahatlıyorum silke tuzlu su gargara yap biraz o agiran yerde beklet uyustur sonra yutmadan dök
15 hafdaliqum canim hersey kulanyorum kecmiyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sarımsağı denedin mi bende çok cektim dişten gerçekten zor Allah yardımcın olsun cnm 😔
Ya canim hic kecmiyo😔

Ya canim hic kecmiyo😔
Geçer gider inşallah benimde çok agrıdı tuzlu gargara, yapardım yinede geçmezdi ama idare ederdi
Insallah canim

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
15 hafdaliqum canim hersey kulanyorum kecmiyo

Ya canim hic kecmiyo😔

Ya canim hic kecmiyo😔

Insallah canim
Zordur cnm seni anlıyorum ben kaç aydır çekiyorum iltihap bile oldu kendm patlattim ateşlendin yoksa mecburdum yalvardım doktora son aylardaym diye izin vermedi ben birde hem 20 milik hep normal çürüyen delik olan dişi dayanmaya çalışıyorum o çürük olan disime eşim hidrolik yağ koydu pamukla tabi yutmama şartıyla kokusu biraz zorladı biraz o fayda etmişti şükürler olsun şuan ağrım ne zamandır yok

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Zordur cnm seni anlıyorum ben kaç aydır çekiyorum iltihap bile oldu kendm patlattim ateşlendin yoksa mecburdum yalvardım doktora son aylardaym diye izin vermedi ben birde hem 20 milik hep normal çürüyen delik olan dişi dayanmaya çalışıyorum o çürük olan disime eşim hidrolik yağ koydu pamukla tabi yutmama şartıyla kokusu biraz zorladı biraz o fayda etmişti şükürler olsun şuan ağrım ne zamandır yok
Sukurler olsun canim benimde dişim curuk hic geceler gözime uyku gitmiyo disimin agrisi kulagima bawima vuruyo cok zor

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Cann çox yaxşı başa düşürəm. Məbdədə elə idi.Qalmıyan üsüla əl atmadım.Amma keçmədi.Axırda məcbur həkimə dedin.O hələkik bir qarqara yazıb.Onu istifadə edirəm. Azda olsa kömək edir.Daha bəbiş olnanacan idərə etməyə məcburam.Adı Furaçilin-dir

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Cann çox yaxşı başa düşürəm. Məbdədə elə idi.Qalmıyan üsüla əl atmadım.Amma keçmədi.Axırda məcbur həkimə dedin.O hələkik bir qarqara yazıb.Onu istifadə edirəm. Azda olsa kömək edir.Daha bəbiş olnanacan idərə etməyə məcburam.Adı Furaçilin-dir
Can bu qarqaradan cetin rusiyada olsun şarifey almiwam tesir elemir o qeder agriyiki esebi his edirem özmu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar