Diş agrisı

• Konbuyu başlatan Serranur
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serranur tarafından oluşturulan Diş agrisı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 371 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş agrisı
Konbuyu başlatan Serranur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar 29 hafta 4 gunluk hamileyim dısım agrıyor yardımcı olurmusunuz
Canım geçmiş olsun sarımsak ez koy uyuşturuyor iyi geliyor, tuzlu suyla gargara yapabilirsin, pek faydası olmuyor ama parol atabilirsin. En güzel çözümü druna gittiğinde söyle izin verirse dişçiye git. Bende 16 haftalıkken çekim yaptırmıştım drumun izniyle

Raziye crt

Kayıtlı Üye
rank
Ay
Merhabalar 29 hafta 4 gunluk hamileyim dısım

Ayyy ben kndimi yanlızım sanıyordum ben 36 haftalığım dişim 1 haftadır o kadar çok agrıyor ki dişçilerde hiçbişi yapmıyor fırçalıyorum canım o zaman biraz rahatlıyorum sende dene inşllh ikimizinkide geçer😶

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ay

Ayyy ben kndimi yanlızım sanıyordum ben 36 haftalığım dişim 1 haftadır o kadar çok agrıyor ki dişçilerde hiçbişi yapmıyor fırçalıyorum canım o zaman biraz rahatlıyorum sende dene inşllh ikimizinkide geçer😶
Ben diş eti ameliyatı oldum bilmiyordum hamile olduğumu o zaman allahtan sıkıntı olmadı 2. Trimesterda dişçiye iizn veriyor genellikle doktorlar bi danışın doktorunuza

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar