Sana da çok geçmiş olsun canım çok zor evet bende tam üst üste 2 gün cektım çok şükür sımdılık durdu ama sızlama var hala bıde benımkı ıltıhaplı ondan bu kadar agrıCnm bende 24 haftadayim gece uyuyamadım bile öldüm öldüm dirildim ağrıdan dün sabah doktorumu aradım gel test yapalım erken doğum kan toplanması vs biseyler yoksa yaptır dedi 4 ünite kan verdim çok şükür bisey çıkmadı sadece kansızlık var yaptır dedi son 2 günün var dedi bugün allahin izniyle 3 de yaptiricam 3 ayım var daha bugün durdu ağrı ama 3 ay içinde bidaha bu acıyı yaşarsam dayanamam ama senin az kalmış çözüm yok bn karanfil yağı bile aldım sürdüm gece 12 de açık eczane aradım çok zor Allah yardımcın olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sana da çok gecmıs olsın canım inş geçerCnm bende 24 haftadayim gece uyuyamadım bile öldüm öldüm dirildim ağrıdan dün sabah doktorumu aradım gel test yapalım erken doğum kan toplanması vs biseyler yoksa yaptır dedi 4 ünite kan verdim çok şükür bisey çıkmadı sadece kansızlık var yaptır dedi son 2 günün var dedi bugün allahin izniyle 3 de yaptiricam 3 ayım var daha bugün durdu ağrı ama 3 ay içinde bidaha bu acıyı yaşarsam dayanamam ama senin az kalmış çözüm yok bn karanfil yağı bile aldım sürdüm gece 12 de açık eczane aradım çok zor Allah yardımcın olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amın inş çok zor gerçektenŞükür kuzum Rabbim yaşatmasın çok zor