Rica ederim kuzum inşallah sende memnun kalırsın ❤️ Inwallah guzelim♥️😘
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 1 Nisan 2022 #31 Mervercan' Alıntı: Rica ederim kuzum inşallah sende memnun kalırsın Genişletmek için tıkla ... Inwallah guzelim
Mervercan' Alıntı: Rica ederim kuzum inşallah sende memnun kalırsın Genişletmek için tıkla ... Inwallah guzelim
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 1 Nisan 2022 #32 Heyatim' Alıntı: Mawallah o zaman takiyim rahatlikla tewekur ederim 2 aydir gogusumun ucu yara sagalmiyor bileher emdikce kaniyor Bende onlardan aldim canin cok iyi Bende 40 cikana kadar hic takmadim 2.3 gundu kulanmaya bawladim Mawallah iyi yapdin Buyuk beden almiwim canim bende takmakda biraz korkdum ondan sordum amma sizlerde hix bi wey olmaz tak dediniz tewekur ederim hepnize Genişletmek için tıkla ... Ayn sorun olmuyo canım takmazsan sarkar bu sefer sütyen toparlıyo
Heyatim' Alıntı: Mawallah o zaman takiyim rahatlikla tewekur ederim 2 aydir gogusumun ucu yara sagalmiyor bileher emdikce kaniyor Bende onlardan aldim canin cok iyi Bende 40 cikana kadar hic takmadim 2.3 gundu kulanmaya bawladim Mawallah iyi yapdin Buyuk beden almiwim canim bende takmakda biraz korkdum ondan sordum amma sizlerde hix bi wey olmaz tak dediniz tewekur ederim hepnize Genişletmek için tıkla ... Ayn sorun olmuyo canım takmazsan sarkar bu sefer sütyen toparlıyo