Doğum çantası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Doğum çantası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,558 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum çantası
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anneadayadayı

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
Belki ben erken haziladim ama. Hiç belli olmaz gün sayıyoruz ama. Kim bilir Allah belki yarını birgunu nasip eder diyerek hazırlık yapmaya başladım sizce. Doğru hazilamismiyim çantamı

Valizin içindekiler 🤣
Hasta bezi
Bebek bezi
Hastane çıkışı
İki gecelik
Terlik
Mendil
Biboron seti
Islak mendil
Kolanya
Sarılık için sarı örtü

Sizce eksik ne var bilgi verin kizlar
Ben bebek için 3 takım hastane çıkışı, 2 zıbın, penye battaniye, kalın battaniye, biberon, emzik, çorap, ağız mendili koydum. Kendim için bir eşofman takımı, terlik ,ıslak mendil, pecede, çorap, patik, yelek, 2 adet yüksek bel iç çamaşırı sezeryan yerine dişleri denk gelmesin diye yüksek bel aldım özellikle, emzirme sütyeni aklıma gelen bunlar şuan çantada bunlar var hazır bekliyor

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Belki ben erken haziladim ama. Hiç belli olmaz gün sayıyoruz ama. Kim bilir Allah belki yarını birgunu nasip eder diyerek hazırlık yapmaya başladım sizce. Doğru hazilamismiyim çantamı

Valizin içindekiler 🤣
Hasta bezi
Bebek bezi
Hastane çıkışı
İki gecelik
Terlik
Mendil
Biboron seti
Islak mendil
Kolanya
Sarılık için sarı örtü

Canım Türkiyede ne kadar süre kalıyorsunuz hastanede? Eğer doğumda her şey yolunda ya tabiki?

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank

Valizin içindekiler 🤣
Hasta bezi
Bebek bezi
Hastane çıkışı
İki gecelik
Terlik
Mendil
Biboron seti
Islak mendil
Kolanya
Sarılık için sarı örtü

Ekstra 1 2 takım zibin takım koy ayrıca süt sağmak için Manuel pompa yada ekeltirikli ayrıca mamada olması lazım küçük bir kutu kaşık ve temiz bi tabakta olması lazım kağıt havlu diş fırçası macunda koyabilirsin inan doğumdan sonra insna ilaç gibi geliyor ağzı yıkamak
Çorap ta al pijama yada gecelik 2 takım olabilir kirlenir diye aklıma daha geliyorda ben termos bile koycam çay vs için ilk gebeliğim de çok acemiydim temiz çarşaf bile alabilirim koca valiz koycam birde kimisi eşi içinde tişört atlet vs koyuyor kendine iç giyim almayı unutma kullnamsan bile yanında olsun

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Valizin içindekiler 🤣
Hasta bezi
Bebek bezi
Hastane çıkışı
İki gecelik
Terlik
Mendil
Biboron seti
Islak mendil
Kolanya
Sarılık için sarı örtü

Bebek maması
Peçete
Battaniye
Emzik
Pişik kremi ☺️

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canım Türkiyede ne kadar süre kalıyorsunuz hastanede? Eğer doğumda her şey yolunda ya tabiki?
Normal doğum da bir gün kalıyoruz ablacım fakat eğer cocukda her hangi bir hastalık veya sarılık gelan olursa iki gün felan yatiriyolar sezaryan doğum ise iki gün. Kaliyosun ablacım siz şehir dışında misiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sarılık için örtüyü bilmiyordum canım ilk defa duydum. Biberon yerine kaşık koy mama vermek zorunda kalırsan biberon meme reddi yaşamana sebep olabilir canim
Sarı örtüyü genelikle onun için kullaniyolarmis abla bende ilk gebeligimde öğrenmiştim.

Herkez mama yazmış normalde emzirmeyi düşünüyorum ama. Bebeğim yarık damak ve dudak ile dogucak emzirmeme izin verceklermi yada mama izini vereceklermi bilmiyorum riskliymis çünkü o tip bebeklerin beslenmesi çok zor oluyor dediler ama ben yine de bir şut pompası ile mama koyayım. Hangi mama dan koymam gerek acaba. Yani ne önerirsiniz ben çünkü oğlum da da hiç bir mama vermedim sadece beni emdi

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Normal doğum da bir gün kalıyoruz ablacım fakat eğer cocukda her hangi bir hastalık veya sarılık gelan olursa iki gün felan yatiriyolar sezaryan doğum ise iki gün. Kaliyosun ablacım siz şehir dışında misiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sarı örtüyü genelikle onun için kullaniyolarmis abla bende ilk gebeligimde öğrenmiştim.

Herkez mama yazmış normalde emzirmeyi düşünüyorum ama. Bebeğim yarık damak ve dudak ile dogucak emzirmeme izin verceklermi yada mama izini vereceklermi bilmiyorum riskliymis çünkü o tip bebeklerin beslenmesi çok zor oluyor dediler ama ben yine de bir şut pompası ile mama koyayım. Hangi mama dan koymam gerek acaba. Yani ne önerirsiniz ben çünkü oğlum da da hiç bir mama vermedim sadece beni emdi
Ben Hollandada kalıyorum canım doğumu yaptıktan sonra eğer her şey yolundaysa 1/2 saat içinde eve gönderiyorlar burda 😊

Tüm sayfalar yüklendi.