Doğum ile ilgili bi bakar mısınız 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Doğum ile ilgili bi bakar mısınız 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 702 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum ile ilgili bi bakar mısınız 🥰
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebuşşş

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlarr ilk doğumumda genel anestezi ile doğum yaptım gün boyunca uyumuştum bu doğumumda epidural anestezi ile doğum yapmayı düşünüyorum acaba zorlukları nedir ne gibi ağrılar oluyor doğumunu hissettiniz mı? 😘😇🧡

Fundafulii

Kayıtlı Üye
rank
Ben epidural anestezi ile olmuştum okuyorum bazı arkadaşlar çok çabuk toparlanmış bünye meselesi bence bu kez nasıl olucagimi bende bilmiyorum bende genel anestezi ile olanları merak ediyorum ☺️

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Ben epidural anestezi ile olmuştum okuyorum bazı arkadaşlar çok çabuk toparlanmış bünye meselesi bence bu kez nasıl olucagimi bende bilmiyorum bende genel anestezi ile olanları merak ediyorum ☺️
Genel anestezi ile doğum olursa kendini hemen toparlıyamıyorsun o gün anestezinin etkisinden gün boyu uykulu oluyorsun ve o günü pek hatırlamıyorsun 😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende epidurali merak ediyorum herşeyi hissediyor musun hemen kendini toparlıya biliyor musun mesela çok ağrın oluyor mu? Belden iğne yapıldığını hissediyor musun çok canın yanıyor mu en çok bunları merak ediyorum 😀

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlarr ilk doğumumda genel anestezi ile doğum yaptım gün boyunca uyumuştum bu doğumumda epidural anestezi ile doğum yapmayı düşünüyorum acaba zorlukları nedir ne gibi ağrılar oluyor doğumunu hissettiniz mı? 😘😇🧡
Hem genel hem epidural oldum ilkim genel olmustu onda cok aci hissetmistim 1 aya yakin toparlayamadim 2 cim epidural oldum zaten yara yerimi hissetmedigim icin toparlamam kolay oldu igneye gelecek olursan sirtina saplarken biraz irkiliyosun ama aninda uyustugun icin bisey hisetmiyosun🙂🙂

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Epidurali normal doğumlarda veriyolar diye biliyorum spinal anestezi belden aşağıyı uyuşturuyorlar sezeryanda daha az zararlı bebeğede anneyede cesaretiniz varsa spinal daha iyi

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Epidurali normal doğumlarda veriyolar diye biliyorum spinal anestezi belden aşağıyı uyuşturuyorlar sezeryanda daha az zararlı bebeğede anneyede cesaretiniz varsa spinal daha iyi
Spinal ile epidural anestezi aynı değil mi ben mi karıştırdım doktor epidural deyince netten sadece epidural ile ilgili biraz araştırma yapmıştım 😂😂

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Spinal ile epidural anestezi aynı değil mi ben mi karıştırdım doktor epidural deyince netten sadece epidural ile ilgili biraz araştırma yapmıştım 😂😂
Aynı değil canım spinal belden aşapı uyuşturup sezeryan oluyor geneldede tam bayıltıyolar epiduralde ağrıyı hissetmemen için ama normal doğumda yapılır siye biliyorum senin sezeryan olacaksa doktor neden öyle dediki 😅

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Aynı değil canım spinal belden aşapı uyuşturup sezeryan oluyor geneldede tam bayıltıyolar epiduralde ağrıyı hissetmemen için ama normal doğumda yapılır siye biliyorum senin sezeryan olacaksa doktor neden öyle dediki 😅
Ay ben şok oldum şuan 😂 ben de bilmiyorum ki kuzum bu hafta tekrar doktora gideceğim o zaman tekrar sorayım 😀

Tüm sayfalar yüklendi.