Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlarr ilk doğumumda genel anestezi ile doğum yaptım gün boyunca uyumuştum bu doğumumda epidural anestezi ile doğum yapmayı düşünüyorum acaba zorlukları nedir ne gibi ağrılar oluyor doğumunu hissettiniz mı?
Ben epidural anestezi ile olmuştum okuyorum bazı arkadaşlar çok çabuk toparlanmış bünye meselesi bence bu kez nasıl olucagimi bende bilmiyorum bende genel anestezi ile olanları merak ediyorum
Ben epidural anestezi ile olmuştum okuyorum bazı arkadaşlar çok çabuk toparlanmış bünye meselesi bence bu kez nasıl olucagimi bende bilmiyorum bende genel anestezi ile olanları merak ediyorum
Genel anestezi ile doğum olursa kendini hemen toparlıyamıyorsun o gün anestezinin etkisinden gün boyu uykulu oluyorsun ve o günü pek hatırlamıyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende epidurali merak ediyorum herşeyi hissediyor musun hemen kendini toparlıya biliyor musun mesela çok ağrın oluyor mu? Belden iğne yapıldığını hissediyor musun çok canın yanıyor mu en çok bunları merak ediyorum
Kızlarr ilk doğumumda genel anestezi ile doğum yaptım gün boyunca uyumuştum bu doğumumda epidural anestezi ile doğum yapmayı düşünüyorum acaba zorlukları nedir ne gibi ağrılar oluyor doğumunu hissettiniz mı?
Hem genel hem epidural oldum ilkim genel olmustu onda cok aci hissetmistim 1 aya yakin toparlayamadim 2 cim epidural oldum zaten yara yerimi hissetmedigim icin toparlamam kolay oldu igneye gelecek olursan sirtina saplarken biraz irkiliyosun ama aninda uyustugun icin bisey hisetmiyosun
Epidurali normal doğumlarda veriyolar diye biliyorum spinal anestezi belden aşağıyı uyuşturuyorlar sezeryanda daha az zararlı bebeğede anneyede cesaretiniz varsa spinal daha iyi
Epidurali normal doğumlarda veriyolar diye biliyorum spinal anestezi belden aşağıyı uyuşturuyorlar sezeryanda daha az zararlı bebeğede anneyede cesaretiniz varsa spinal daha iyi
Aynı değil canım spinal belden aşapı uyuşturup sezeryan oluyor geneldede tam bayıltıyolar epiduralde ağrıyı hissetmemen için ama normal doğumda yapılır siye biliyorum senin sezeryan olacaksa doktor neden öyle dediki
Aynı değil canım spinal belden aşapı uyuşturup sezeryan oluyor geneldede tam bayıltıyolar epiduralde ağrıyı hissetmemen için ama normal doğumda yapılır siye biliyorum senin sezeryan olacaksa doktor neden öyle dediki