İyiyim canım sen nasılsın bende iyim canim hep iyi ol
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 1 Şubat 2023 #51 Zeynep23' Alıntı: İyiyim canım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyim canim hep iyi ol
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Şubat 2023 #52 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok şükür kuzum afiyet bal şeker olsun Genişletmek için tıkla ... Sanada kuzum benim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok şükür kuzum afiyet bal şeker olsun Genişletmek için tıkla ... Sanada kuzum benim
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 1 Şubat 2023 #53 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: bende iyim canim hep iyi ol Genişletmek için tıkla ... Sende canım hep iyi ol. Aysu nasıl
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: bende iyim canim hep iyi ol Genişletmek için tıkla ... Sende canım hep iyi ol. Aysu nasıl
𝙰 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1,663 1 Şubat 2023 #54 ❤️Şeyma❤️İlyas❤️' Alıntı: Eşin nasıl ve niye para alıyor canm onu anlamadım, doğumu sen yapmadın mı o ne diye alıyor Genişletmek için tıkla ... Ben yaptım canım çocuk parasiydi galiba tam hatırlamıyorum ama tek seferlik ti 270 TL o da PTT den aldı belki yeni alan arkadaşlar varsa bilgi verir
❤️Şeyma❤️İlyas❤️' Alıntı: Eşin nasıl ve niye para alıyor canm onu anlamadım, doğumu sen yapmadın mı o ne diye alıyor Genişletmek için tıkla ... Ben yaptım canım çocuk parasiydi galiba tam hatırlamıyorum ama tek seferlik ti 270 TL o da PTT den aldı belki yeni alan arkadaşlar varsa bilgi verir
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Şubat 2023 #55 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡' Alıntı: Ben yaptım canım çocuk parasiydi galiba tam hatırlamıyorum ama tek seferlik ti 270 TL o da PTT den aldı belki yeni alan arkadaşlar varsa bilgi verir Genişletmek için tıkla ... Kuzum bize alinmadin dimi
𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡' Alıntı: Ben yaptım canım çocuk parasiydi galiba tam hatırlamıyorum ama tek seferlik ti 270 TL o da PTT den aldı belki yeni alan arkadaşlar varsa bilgi verir Genişletmek için tıkla ... Kuzum bize alinmadin dimi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Şubat 2023 #56 Hülya❤️' Alıntı: Sanada kuzum benim Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim
𝙰 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1,663 1 Şubat 2023 #57 Hülya❤️' Alıntı: Doğum parası kuzum öyle biri değil çok tatlı kendisi @𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ Genişletmek için tıkla ... O senin tatlılığın canım
Hülya❤️' Alıntı: Doğum parası kuzum öyle biri değil çok tatlı kendisi @𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ Genişletmek için tıkla ... O senin tatlılığın canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Şubat 2023 #58 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡' Alıntı: O senin tatlılığın canım Genişletmek için tıkla ... Canımsın sen
𝙰 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1,663 1 Şubat 2023 #59 Hülya❤️' Alıntı: Kuzum bize alinmadin dimi Genişletmek için tıkla ... Yok canım niye alinayim ama öyle bı para var nasıl başvurdu eşim bilmiyorum ama oda aldı eminim
Hülya❤️' Alıntı: Kuzum bize alinmadin dimi Genişletmek için tıkla ... Yok canım niye alinayim ama öyle bı para var nasıl başvurdu eşim bilmiyorum ama oda aldı eminim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Şubat 2023 #60 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡' Alıntı: Yok canım niye alinayim ama öyle bı para var nasıl başvurdu eşim bilmiyorum ama oda aldı eminim Genişletmek için tıkla ... Akşam baya güldüm senin postun altında
𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡' Alıntı: Yok canım niye alinayim ama öyle bı para var nasıl başvurdu eşim bilmiyorum ama oda aldı eminim Genişletmek için tıkla ... Akşam baya güldüm senin postun altında