Dogum sancısı mı acaba

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Aysima tarafından oluşturulan Dogum sancısı mı acaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,311 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Dogum sancısı mı acaba
Konbuyu başlatan Aysima
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kizlaaarr sol kasığımdan belime bacağıma dağılan bir ağrı var doğum sancısı buuu korkuyorum 37+6
Canım agrı belirli aralıkta giriyorsa sıddet sureklı artıyorsa Dinlenince gecmıyor sa dogum sancısı takip et devam ediyor gecmıyor sa doktora bi git

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlaaarr sol kasığımdan belime bacağıma dağılan bir ağrı var doğum sancısı buuu korkuyorum 37+6
Ağrılar ara ara gelip artiyosa doğum belirtisi olabilir bebek doğum kanalına yerlesiyo olabilir öyle diyolar benim direk suyum gelmişti taş gibiydim ne ağrı ne bişey gayet kakari kikiri oturuyodum 😄 birden suyum geldi sonra sonra ağrım başladı aynı adet ağrısı gibi girdi arttı Allahım ne gündü şimdi yine gebeyim 2. Rabbim yardım etsin 🤲🤲🤲

Aysima

Kayıtlı Üye
rank
Canım dün ben öyleydim.Bir sancı bir sancı.Zorla yürüyordum.Bugün doktoruma gittim.Bebek ters dönmüş.O sırada ağrı olmuş.Bu arada bende 37+6 haftalığım.😘
Gidip geliyor ağrı ayağa kalkınca daha çok artıyor bekliyorum şimdilik bakalım belki dediğin gibi dönüyordur o ağrıdır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ağrılar ara ara gelip artiyosa doğum belirtisi olabilir bebek doğum kanalına yerlesiyo olabilir öyle diyolar benim direk suyum gelmişti taş gibiydim ne ağrı ne bişey gayet kakari kikiri oturuyodum 😄 birden suyum geldi sonra sonra ağrım başladı aynı adet ağrısı gibi girdi arttı Allahım ne gündü şimdi yine gebeyim 2. Rabbim yardım etsin 🤲🤲🤲
Hepimize inşaallah canım. Benim de ilkinde ağrım yoktu suyum geldi suni sancı vermişlerdi ondan ağrı takibi bilmiyorum yani

• Beğen
Tepkiler: ...
Tüm sayfalar yüklendi.