Doğum Sancısı Mı Kızlar?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Doğum Sancısı Mı Kızlar? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,564 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Doğum Sancısı Mı Kızlar?
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35+2 haftalığım artık dayanılacak gibi değilim belimden başlıyor karnımın kenarlarına doğru ağrı vuruyor ara ara kalça kısmına ve geçmiyor öyle iş güçte yapmadım kesinlikle doğum belirtisi mi acaba?

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35+2 haftalığım artık dayanılacak gibi değilim belimden başlıyor karnımın kenarlarına doğru ağrı vuruyor ara ara kalça kısmına ve geçmiyor öyle iş güçte yapmadım kesinlikle doğum belirtisi mi acaba?
Duzenlı sıklıkla giriyorsa agrı dogum sancısı canım gecmıyor surekli siddetlenıyorsa dogum sancın

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İçin rahat değilse bir acile git cnm

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm doğum sancısı olabilir 3 gün önce kuzenimde 35 haftalık doğum yaptı sancısı vardı. Bebek doğum kanalına inmişti. Onu sezeryanla aldılar

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm artarsa doğum belirtisidir akıntını filan takip et benim bahsettiğin gibi agrım vardı saat geçtikçe arttı 24 saat sınra nişan geldi

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Cnm artarsa doğum belirtisidir akıntını filan takip et benim bahsettiğin gibi agrım vardı saat geçtikçe arttı 24 saat sınra nişan geldi
Akıntım var fazlasıyla hatta post açtım RESİMLİ diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dogum sancısı o zaman canım acile git nts ye baglarlar o zaman belli olur Allah yardımcın olsun
Sağol canım gidicem

Tüm sayfalar yüklendi.