Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet kızlarda söyledi doktor taburcu olurken 40 gun sonra gel rahim kendini toparlamismi toparlamismi kontrol edicem dedi bakalım inşallah kanama durur yoksa alttan muayene ettiremem o şekilde çok utanırım
Mrb arkadaşlar doğumdan sonra kanama nekadar sürüyor internettten araştırdım kimisinin 7 gün kimisinin 40 gün kimisinin 3 ay sürmüş ben doğum yapalı 21 gün oldu kanamam bir azalıyor biticek gibi oluyor bir bakıyorum sanki tekrar çoğalıyor gibi normal olan kaç gün bu kanamanın süresi bilgisi olan varmı.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benimde 3 gün çok yoğun geldi sonra bir kesildi tekrar şimdi arz az geliyor ama geliyor umarım çok uzun sürmez bakalım 19 gün kaldı 40 çıkmasına benim nasıl olucak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Umarım 40.nci gün biter çok halsiz kaldım çünkü birde kansizim doğumda kan verdiler çünkü tamam o verilen temiz kan giden kirli kan ama ister istemez halsiz kalıyorum nedense
Evet canım kanaman olduğu için halsizlik olur umarım biter 40.gün benim tam 40 gün sürmüştü arada azalıyordu 10 gün sonra da normal adet olmuştum senin de öyle olur inşallah normal doğum mu yapmıştın