Doğum yaklaşıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Doğum yaklaşıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,844 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum yaklaşıyor
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra çelik

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Zaman daraldıkça korkuyorum normal istiyorum ama dikişlerden o kadar cok korkuyorum kii 25 haftalığım
Dikişlerde hiç bir şey yok canim görmüyosun bile gorsende cok etki etmiyo acisi olmuyo dikerken zaten hissetmiyosun sonrasinda da agrisi olmuyo.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim de 31 haftalık hamileyim emin ol senden hiç bir farkım yok daha az önce normal doğum videolarıni izliyip ağladım tek tesllim kimse acıdan ölmez ilk dogummu senin
Çok mantiksiz asla izlemeyin alakasi olmuyor herkesin bedeni agri eşiği farkli korkup sizi kasmaktan baska bir şey değil hic izlemeden kimseye sormadan anlattirmadan ebelerinizi dinleyerek onlarla beraber ilerletin bu süreci korkmaz sadece sizi dahada gerer yorar korkmak işinizi zorlastirir ama bilmeden o anlari yasayip deneyimleyerek gitmeniz emin olun daha saglikli daha rahat oluyosunuz çünkü Allah öyle güzel yaratmışkı su gibi akıyo yolunu buluyo sen sadece akışına bırak hepsi tek nefeste geçiyo Allah ın izniyle inşallah rabbim sağsalim kucagina aldirsin en önemlisi bu korkulardan çok bebeğinin sağlıkla gelmesi için dua et :)

Son düzenleme:

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Dikişlerde hiç bir şey yok canim görmüyosun bile gorsende cok etki etmiyo acisi olmuyo dikerken zaten hissetmiyosun sonrasinda da agrisi olmuyo.

Çok mantiksiz asla izlemeyin alakasi olmuyor herkesin bedeni agri eşiği farkli korkup sizi kasmaktan baska bir şey değil hic izlemeden kimseye sormadan anlattirmadan ebelerinizi dinleyerek onlarla beraber ilerletin bu süreci korkmaz sadece sizi dahada gerer yorar korkmak işinizi zorlastirir ama bilmeden o anlari yasayip deneyimleyerek gitmeniz emin olun daha saglikli daha rahat oluyosunuz çünkü Allah öyle güzel yaratmışkı su gibi akıyo yolunu buluyo sen sadece akışına bırak hepsi tek nefeste geçiyo Allah ın izniyle inşallah rabbim sağsalim kucagina aldirsin en önemlisi bu korkulardan çok bebeğinin sağlıkla gelmesi için dua et :)
Cok teşekkür ederim biraz da olsa cesaretlendim 😊

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Yapış yapış vermiyolar canim sana temizleyip giydiriyorlar onu ilk gördüğünde o kadar guzel bir duyguki allahim isteyem herkese yaşatsın kucagindan indirmek istemiyorsun ben hastaneden eve getirdigimizde boynumda uyutuyordum nefes alip verdikce boynumda icime huzur doluyordu sanki 🥰 gerci simdi 5 yaşında sürekli anne anne diye seslendiği de nefes alamıyorum sanki 🤣🤣 oyle cabuk buyuyorlarki ilk gunlerini unutuyorsun neredeyse
Bebeğe yapış yapış dediğini sanmıyorum cnm süte yapış yapış dedi bence çünkü aynı şeyi bende düşünüyorum süt akar filan yapış yapış olur

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Zaman daraldıkça korkuyorum normal istiyorum ama dikişlerden o kadar cok korkuyorum kii 25 haftalığım
Daha zamanın var doğuma ☺️ Herkese karşı kulaklarını kapattıp dinleme doğum hikayelerini herkesin doğumu bir değil asla ben normal doğum yaptım 39 hafta yedim içtim yattım ama normal doğumun dikişlerinden korkuyorsun ya sezeryandan kork o daha beter kalkamıyorsun hemen toplanamıyoesun ben 1 saat sonra ayaktaydım o yüzden videolara falan bakma izleme çocuğuna odaklan 😌

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik egzersizleri ve nefes egzersizleri öğren canım doğumda acıyla başetme yöntemlerini gebeokulu vs. Veriyor. Açıkçası benim ilk doğum ama bana kim ne derse desin korkutamıyor. 😅 Ağrısız kolay doğum olacak diye düşünüyorum. Ebe bile bilmediğinden dedi ağrısız değil ama ağrıyla başetmeyi öğrenirsin doğal doğumda dedi. Ama azda olsa sade bel ağrısı ile falan gidip acısız doğuranlar var. 🤭

Benimde 25+6 doğrursam önce paylaşırım deneyimimi 🤣

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Neden korkuyon ki emin ol iki doğum yapmış bi kadınım ve cook cook zor doğumlar bebeği doğurduktan sonra dikişte neymiş asla hissetmesin cnm sadece doğum esnası zor ondan sonrası gök yüzünde yüzmek gibi dikerken umrumda bile olmuyor bundan korkma boşuna bence

Katılıyorum ben doğum yasadim ama bir defa bile izlemedim saçma ve ürkütücü geliyor yaaa 2 dogumumda da izlemedim 3 olacak inş genede izlemem o an öyle bisey ki cook acı cook şancı cook çırpınır ama bi anda oldu bittiye geliyo sen bile diyon acaba ben mi abarttım sancımi

Tüm sayfalar yüklendi.