Dikişlerde hiç bir şey yok canim görmüyosun bile gorsende cok etki etmiyo acisi olmuyo dikerken zaten hissetmiyosun sonrasinda da agrisi olmuyo.Zaman daraldıkça korkuyorum normal istiyorum ama dikişlerden o kadar cok korkuyorum kii 25 haftalığım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok mantiksiz asla izlemeyin alakasi olmuyor herkesin bedeni agri eşiği farkli korkup sizi kasmaktan baska bir şey değil hic izlemeden kimseye sormadan anlattirmadan ebelerinizi dinleyerek onlarla beraber ilerletin bu süreci korkmaz sadece sizi dahada gerer yorar korkmak işinizi zorlastirir ama bilmeden o anlari yasayip deneyimleyerek gitmeniz emin olun daha saglikli daha rahat oluyosunuz çünkü Allah öyle güzel yaratmışkı su gibi akıyo yolunu buluyo sen sadece akışına bırak hepsi tek nefeste geçiyo Allah ın izniyle inşallah rabbim sağsalim kucagina aldirsin en önemlisi bu korkulardan çok bebeğinin sağlıkla gelmesi için dua etBenim de 31 haftalık hamileyim emin ol senden hiç bir farkım yok daha az önce normal doğum videolarıni izliyip ağladım tek tesllim kimse acıdan ölmez ilk dogummu senin
Son düzenleme: