Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepkoroglu42 tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,232 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Zeynepkoroglu42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35 haftaligim şuan doktorum normal doğum dedi ama şöyle bir şey var hocam artık haftalar çoğalıyor ne sıklıkla gelelim dedim 1 ay sonra dedi ama o zaman da haftam az kalıyor sonra sıkılaştırıriz dedi siz nasıl yaptınız tekrar ne zaman gitmeliyim.1 ay sonra gittim de 38 Olcam

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 35 haftaligim şuan doktorum normal doğum dedi ama şöyle bir şey var hocam artık haftalar çoğalıyor ne sıklıkla gelelim dedim 1 ay sonra dedi ama o zaman da haftam az kalıyor sonra sıkılaştırıriz dedi siz nasıl yaptınız tekrar ne zaman gitmeliyim.1 ay sonra gittim de 38 Olcam
Ben 30 dan beri 2 hafta ara ile gidiyorum Çarşamba konteo var sanırım gitme sıkliğım 1 haftaay düşecek canım şuan 35+1 haftaligiz

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
38. Haftadan sonra her hafta çağırır kuzum o zamana kadar bir sıkıntı olmaz inşallah 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.