Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 2 Eylül 2023 #1 Doğum sancılarım başladı ama düzensiz gitsem yatış verirler mi kızlar
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 3 Eylül 2023 #21 Nursen40' Alıntı: Yarim saat sürüyor düzene girdi 13 dakkaya bir geliyor Genişletmek için tıkla ... Cnm git benim 8 cm açılmam oldu az kalsaydı evde doğuracaktır bende kaldım erken gitmeyin dedim ama geçte iyi degil Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Yarim saat sürüyor düzene girdi 13 dakkaya bir geliyor Genişletmek için tıkla ... Cnm git benim 8 cm açılmam oldu az kalsaydı evde doğuracaktır bende kaldım erken gitmeyin dedim ama geçte iyi degil
Burcu34 Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 724 Konum İstanbul 3 Eylül 2023 #22 Nursen40' Alıntı: Doğum sancılarım başladı ama düzensiz gitsem yatış verirler mi kızlar Genişletmek için tıkla ... Nursen40' Alıntı: Doğum yaptım canım çok çabuk oldu hala şoktayim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Doğum yaptım canım çok şükür Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Doğum sancılarım başladı ama düzensiz gitsem yatış verirler mi kızlar Genişletmek için tıkla ... Nursen40' Alıntı: Doğum yaptım canım çok çabuk oldu hala şoktayim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Doğum yaptım canım çok şükür Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 3 Eylül 2023 #23 ÖzLemce33' Alıntı: Yaaa masallah maşallah sen de söyle Alllah analı babalı büyütsün inşallah canım benim gözünüz aydın Genişletmek için tıkla ... Sağol canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Mehmet'in annesi' Alıntı: Cnm git benim 8 cm açılmam oldu az kalsaydı evde doğuracaktır bende kaldım erken gitmeyin dedim ama geçte iyi degil Genişletmek için tıkla ... Gittim canım 4 cm acilmam vardı doğuma aldılar hemen suni sancı verdi 8 santim olunca doğurdum şükür Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Yaaa masallah maşallah sen de söyle Alllah analı babalı büyütsün inşallah canım benim gözünüz aydın Genişletmek için tıkla ... Sağol canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Mehmet'in annesi' Alıntı: Cnm git benim 8 cm açılmam oldu az kalsaydı evde doğuracaktır bende kaldım erken gitmeyin dedim ama geçte iyi degil Genişletmek için tıkla ... Gittim canım 4 cm acilmam vardı doğuma aldılar hemen suni sancı verdi 8 santim olunca doğurdum şükür
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 3 Eylül 2023 #24 Nursen40' Alıntı: Sağol canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Gittim canım 4 cm acilmam vardı doğuma aldılar hemen suni sancı verdi 8 santim olunca doğurdum şükür Genişletmek için tıkla ... Adını ne koydun canım? İkiniz de nasılsınız Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Sağol canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Gittim canım 4 cm acilmam vardı doğuma aldılar hemen suni sancı verdi 8 santim olunca doğurdum şükür Genişletmek için tıkla ... Adını ne koydun canım? İkiniz de nasılsınız
Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 4 Eylül 2023 #25 ÖzLemce33' Alıntı: Adını ne koydun canım? İkiniz de nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Yağmur koyduk canım iyiyiz şükür dün çıktık hastaneden Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Adını ne koydun canım? İkiniz de nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Yağmur koyduk canım iyiyiz şükür dün çıktık hastaneden
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 4 Eylül 2023 #26 Nursen40' Alıntı: Yağmur koyduk canım iyiyiz şükür dün çıktık hastaneden Genişletmek için tıkla ... İsmini yesinler onun maşallah berakallah Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Yağmur koyduk canım iyiyiz şükür dün çıktık hastaneden Genişletmek için tıkla ... İsmini yesinler onun maşallah berakallah
Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 4 Eylül 2023 #27 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: İsmini yesinler onun maşallah berakallah Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 4 Eylül 2023 #28 Nursen40' Alıntı: Yağmur koyduk canım iyiyiz şükür dün çıktık hastaneden Genişletmek için tıkla ... Ya çok güzel maşallah adıyla büyüsün inşallah çok şükür sevindimmm cnm Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Yağmur koyduk canım iyiyiz şükür dün çıktık hastaneden Genişletmek için tıkla ... Ya çok güzel maşallah adıyla büyüsün inşallah çok şükür sevindimmm cnm
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 4 Eylül 2023 #29 Burcu34' Alıntı: Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün Oyla 0 Downvote
Burcu34' Alıntı: Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün
Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 4 Eylül 2023 #30 Mehmet'in annesi' Alıntı: Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Sağol canım Allah razı olsun Oyla 0 Downvote
Mehmet'in annesi' Alıntı: Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Sağol canım Allah razı olsun