Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğumdan sonra bebeğim sarılık oldu ne yapabilirim ?
Geçmiş olsun hayırlı olsun benimde yeni doğduğun da bi hafta sonra sarılık var demişti dr bol bol emzir gece bile sarı isik yada geç lambası olsun kapatma bide sarı tülbent örtüyorlar karanlığa maruz bırakma bol bol emzir biz öyle yaparak atlattık canım ama dikkat et göz bebekleri sarı olursa hemen acile gidin
Cnm doktora goturmedin mi sarılık derecesi ne kadr bakmadilar mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bnm kızım üç gunluktu zar zor emziryrdum ayakalrini yüzünü cimcikliytdum tutmuyordu doktora götürdüm 20 derece ye çıkmıştı ışının altına koydular bı bugün boyunca takı derecesi düşene kadar. Sürekli gidip emziriyorum hastanede
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bnm kızım üç gunluktu zar zor emziryrdum ayakalrini yüzünü cimcikliytdum tutmuyordu doktora götürdüm 20 derece ye çıkmıştı ışının altına koydular bı bugün boyunca takı derecesi düşene kadar. Sürekli gidip emziriyorum hastanede
Tek çare emzirmek şuan nasılsınız geçtimi benim bebeğim 45 günlük hala sarılık var bitmedi bi türlü yüzü biraz daha iyi oldu sanki ama gözlerinde ki geçmedi birde damakları da sapsarı kurtulamadık bi türlü çok yavaş düşüyor bizimde ab kan uyuşmazlığı olduğu için uzadığını söyledi doktor
Tek çare emzirmek şuan nasılsınız geçtimi benim bebeğim 45 günlük hala sarılık var bitmedi bi türlü yüzü biraz daha iyi oldu sanki ama gözlerinde ki geçmedi birde damakları da sapsarı kurtulamadık bi türlü çok yavaş düşüyor bizimde ab kan uyuşmazlığı olduğu için uzadığını söyledi doktor
Beyaz veya mavi ışık altında olsun ve sarı renkten uzak olsun benim oğlum sariliktan yattı ve hep sarı bişey kesinlikle ortmeyin diye tembihledi doktorumuz sarı sariyi çeker ve daha çok sarılık olur dedi bol bol emzir yetmiyorsa bı kaç gün ara öğün mama ver 1 çay kaşığı kadarda şekerli su ver demişti biz fototerapi den sonra böyle kurtulduk çok sukur