Sorum var Doğurdum kızlar😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Doğurdum kızlar😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,274 kez görüntülenmiş, 199 yorum ve 51 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğurdum kızlar😍😍
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️
Merhaba güzel anneler en son suni sancı verildi demiştim doktorlar durmadan antibiyotik yapıyordu en son dayanamayıp sordum neden bu kadar çok antibiyotik yapıyorsunuz diye 🥺 vucudumda enfeksiyonu olduğunu ve yattigim günden beri yükseldiğini söylediler açılma için durnadan bakıyorlardı ama açılma olmadı o kadar suni sancıya rağmen en son doktorum enfeksiyon bebeğe geçecek artık doğum olmak zorunda dedi ve acilen sezeryana alındım bana hala antibiyotuk tedavisi sürüyor ama şükür Kayra'm çok iyi 😍😍 doktor tam zamanlama dedi doğum için şuan yatıyorum şükür ki oğluşum emiyor 😍😍 ilk kakasını da yaptı 🤭. Sağlığı şükür yerinde bana dua eden bütün annelerden Allah razı olsun rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inslahh kuzularım darısı sizlerin başına sağ salim kavuşun miniklere.
(Saat 21.20 de doğdu ❤️) annelik çok değişik bir şeymiş sesini duyduğum an doğumhane de ağladım 🤭🤭. Ve sezeryan şükür ki bende bir etki bırakmadı kendi işimi jendim halledebiliuorum annem sadece nazar değecek diye koluma giriyor 😂😂. En kısa sürede Kayra beyin fotosunu atacam @Mervercan bu arada aynı ben Mervem 😂😂 saçlar simsiyah burun ve kulak küçücük 🤭🤭
Kuzum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 💕🥰

@Kayra'nın Annesi 👶🏻 çok yanlış bir uslüp hiç hoş değil insanın psikolojisini bozar bunlar. Eve gittinizmi nezaman kendi evinize dönüyorsunuz biz hala beklemedeyiz sen

doğurunca sanki zamanımız gelmişte doğmuyor gibi sabıraızım bende 😅
Senin de az kaldı kuşum benim 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ahanda nazar değdi. Bir sorun çıkacak illa ki bu kadar pozitif enerjiye. Önemli bir şey yoktur inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayşenur sarılık

Ayşenur sarılık öyle daha hastaneden çıkmadan lop diye belli olmaz. O hemşire Dr olmak isteyip olamamış. Senin telefonuna takmış. Hasetliginden çatlamış. Allah ıslah etsin. Başhekimlige ,baş hemşireye ,Dr una gereken her yere eşin şikayet etsin ki başka bir lohusaya bunu yapamasın. Olan sütü etkileyecek ya ne kadar sinir oldum
Bende onu anlamadım ya kuzum sükür çocuk doğumfan çıktık yan yana gelince direk başladım emzirmeye Bos vakit kalmıyor nasıl sarılık oldu diye strese girdim bir de sanki ben çoçıguma bakamıyorum gibi konusunca istemsizce moralıö bozuldu. Ama şükür iyiyim sadece suan sanırım stres kaynaklı sol göğsümü tutamıyor pasam onuda yakın zaman da düzenine oturtacaz🤲🏻

Bende onu anlamadım ya kuzum sükür çocuk doğumfan çıktık yan yana gelince direk başladım emzirmeye Bos vakit kalmıyor nasıl sarılık oldu diye strese girdim bir de sanki ben çoçıguma bakamıyorum gibi konusunca istemsizce moralıö bozuldu. Ama şükür iyiyim sadece suan sanırım stres kaynaklı sol göğsümü tutamıyor pasam onuda yakın zaman da düzenine oturtacaz🤲🏻
Dikkat et balıımmm

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
@Kayra'nın Annesi 👶🏻 çok yanlış bir uslüp hiç hoş değil insanın psikolojisini bozar bunlar. Eve gittinizmi nezaman kendi evinize dönüyorsunuz biz hala beklemedeyiz sen

doğurunca sanki zamanımız gelmişte doğmuyor gibi sabıraızım bende 😅
Eşim şimdilik yanıma geldi kuzum ben sanırım 20 25 gün daha burdayım yürümeye yada 20 30 dkk yol mesafesine dikişe bir Şey olmuyorda 12 saatlik yolu gidebilrmiyim bilmiyorum

Sen hic bakma canım okurken sinir oldum bende oyle dün dogdu bugün sarılık olurmu benim kızda yoğun bakımda sarılık olmuş tu bir aya atlatamaz sarılığı her hafta kan vermeye geliceksiniz dedi dr ama bir haftada birti sarılığı her yerde var bi dengesiz 🤷 sen bebisine odaklan sinir sitres yapma Allah'a havale et canim sütun bol olsun giremiyorum buraya surekli girdikçe senden haber alıyorum kokla sut kuzunu benim yerimede 🥰🧿
Öperim balım çok değişik ve güzel bir his rabbim herkese nasip etsin birde kuzum Kayra doğumdan bı yana kilo kaybediyor bu normal mi doktor bugun kan aldı yarın sonuc var ne çıkacak kilo kaybı medeni ne ona bakacaklar

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Eşim şimdilik yanıma geldi kuzum ben sanırım 20 25 gün daha burdayım yürümeye yada 20 30 dkk yol mesafesine dikişe bir Şey olmuyorda 12 saatlik yolu gidebilrmiyim bilmiyorum
Otobüste rahat edebilirsen gidilirde bebek daha minik yanında bilen biri olması iyi olur

Öperim balım çok değişik ve güzel bir his rabbim herkese nasip etsin birde kuzum Kayra doğumdan bı yana kilo kaybediyor bu normal mi doktor bugun kan aldı yarın sonuc var ne çıkacak kilo kaybı medeni ne ona bakacaklar
Benimde annem alt katımda ama kayınvalidemde köyden gelecek bir kaç hafta kalır 🤭

Kilo kaybı normal diye duymuştum ama bilemiyorum tam bilgili değilim

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Otobüste rahat edebilirsen gidilirde bebek daha minik yanında bilen biri olması iyi olur

Benimde annem alt katımda ama kayınvalidemde köyden gelecek bir kaç hafta kalır 🤭
Aynen bakalım Belki babamın yurt dışından dönmesini bekler onunla giderim şahsi araba ile daha rahat olur sanırım oda 20 25 güne gelir

Kilo kaybı normal diye duymuştum ama bilemiyorum tam bilgili değilim
İnşallah öyledir kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar