Dua edermsniz 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşenurrr tarafından oluşturulan Dua edermsniz 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,018 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dua edermsniz 🥰
Konbuyu başlatan Ayşenurrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldız hande

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür kavuştuk 4 günlük olduk hamd olsun darısı tüm hamislere inşallah rabbim sağ salim kuvuştursun 😍😍🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah hepnizden razı olsun canlarım çok şükür kavuştuk biz darısı sizlerin başına inşallah sağ salim alın bebişlerinizi kucağınıza 😍😍😍🤲🤲🤲
Ay çok sevindim sağlıkla büyütün canim

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yarın doğuma gidiyorum Allah'ın izniyle inşallah 2019 da erken doğum nedeniyle bebeğimi kaybetmiştim bu günlere gelene kadar ne yaşadığımi bı ben bir de Allah'ım biliyor korkuyla geldim bu zamana hamd olsun sıkıntısız geçti herşey çok gzl geçti hamd olsun rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Rabbim sağ sağlim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım inş ❤️

Kızlar yarın doğuma gidiyorum Allah'ın izniyle inşallah 2019 da erken doğum nedeniyle bebeğimi kaybetmiştim bu günlere gelene kadar ne yaşadığımi bı ben bir de Allah'ım biliyor korkuyla geldim bu zamana hamd olsun sıkıntısız geçti herşey çok gzl geçti hamd olsun rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Allahin izniyle sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın canım Rabbim bebeğini de seni korusun

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür kavuştuk 4 günlük olduk hamd olsun darısı tüm hamislere inşallah rabbim sağ salim kuvuştursun 😍😍🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah hepnizden razı olsun canlarım çok şükür kavuştuk biz darısı sizlerin başına inşallah sağ salim alın bebişlerinizi kucağınıza 😍😍😍🤲🤲🤲
Aminn cnm inşallah🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.