Canım nasilsn @Rukiye27
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Aralık 2023 #31 Canım nasilsn @Rukiye27
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,864 11 Aralık 2023 #32 Hülya12' Alıntı: Canım nasilsn @Rukiye27 Genişletmek için tıkla ... Hamilelik ağrıları ile uğraşıyorum cnm sen nasılsın cmm umut nasıl
Hülya12' Alıntı: Canım nasilsn @Rukiye27 Genişletmek için tıkla ... Hamilelik ağrıları ile uğraşıyorum cnm sen nasılsın cmm umut nasıl
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Aralık 2023 #33 Rukiye27' Alıntı: Hamilelik ağrıları ile uğraşıyorum cnm sen nasılsın cmm umut nasıl Genişletmek için tıkla ... Oy kıyamam sana canım bol bol dinlen iyiyim kuzum çok şükür umutta iyi teyzesi dış cikiracak ağrı çekiyor ağlıyor surekli
Rukiye27' Alıntı: Hamilelik ağrıları ile uğraşıyorum cnm sen nasılsın cmm umut nasıl Genişletmek için tıkla ... Oy kıyamam sana canım bol bol dinlen iyiyim kuzum çok şükür umutta iyi teyzesi dış cikiracak ağrı çekiyor ağlıyor surekli
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 11 Aralık 2023 #34 Hülya12' Alıntı: Oy kıyamam sana canım bol bol dinlen iyiyim kuzum çok şükür umutta iyi teyzesi dış cikiracak ağrı çekiyor ağlıyor surekli Genişletmek için tıkla ... Günaydın canım benim
Hülya12' Alıntı: Oy kıyamam sana canım bol bol dinlen iyiyim kuzum çok şükür umutta iyi teyzesi dış cikiracak ağrı çekiyor ağlıyor surekli Genişletmek için tıkla ... Günaydın canım benim
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,864 11 Aralık 2023 #35 Hülya12' Alıntı: Oy kıyamam sana canım bol bol dinlen iyiyim kuzum çok şükür umutta iyi teyzesi dış cikiracak ağrı çekiyor ağlıyor surekli Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin cnm oyy maşallah büyümüş ya peki sen nasıl ediyorsun cnm çalışıyor musun
Hülya12' Alıntı: Oy kıyamam sana canım bol bol dinlen iyiyim kuzum çok şükür umutta iyi teyzesi dış cikiracak ağrı çekiyor ağlıyor surekli Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin cnm oyy maşallah büyümüş ya peki sen nasıl ediyorsun cnm çalışıyor musun
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Aralık 2023 #36 Gamze Hümeyra' Alıntı: Günaydın canım benim Genişletmek için tıkla ... Gamzem günaydın nasılsın napiyorsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Aralık 2023 Rukiye27' Alıntı: Allah iyilik versin cnm oyy maşallah büyümüş ya peki sen nasıl ediyorsun cnm çalışıyor musun Genişletmek için tıkla ... Kuzum umut çok küçük daha biraz daha zaman geçsin diyorum herşeyimi gormek istiyorum.
Gamze Hümeyra' Alıntı: Günaydın canım benim Genişletmek için tıkla ... Gamzem günaydın nasılsın napiyorsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Aralık 2023 Rukiye27' Alıntı: Allah iyilik versin cnm oyy maşallah büyümüş ya peki sen nasıl ediyorsun cnm çalışıyor musun Genişletmek için tıkla ... Kuzum umut çok küçük daha biraz daha zaman geçsin diyorum herşeyimi gormek istiyorum.
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 11 Aralık 2023 #37 Hülya12' Alıntı: Gamzem günaydın nasılsın napiyorsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Aralık 2023 Kuzum umut çok küçük daha biraz daha zaman geçsin diyorum herşeyimi gormek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... İyi şükür kuzum ne yapayım işte temizlik yapıcam da bir türlü baslayamiyorum
Hülya12' Alıntı: Gamzem günaydın nasılsın napiyorsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Aralık 2023 Kuzum umut çok küçük daha biraz daha zaman geçsin diyorum herşeyimi gormek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... İyi şükür kuzum ne yapayım işte temizlik yapıcam da bir türlü baslayamiyorum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Aralık 2023 #38 Gamze Hümeyra' Alıntı: İyi şükür kuzum ne yapayım işte temizlik yapıcam da bir türlü baslayamiyorum Genişletmek için tıkla ... Hiç bitmiyor kuzum ya temizlim çocuklar nasillar napiyorlar
Gamze Hümeyra' Alıntı: İyi şükür kuzum ne yapayım işte temizlik yapıcam da bir türlü baslayamiyorum Genişletmek için tıkla ... Hiç bitmiyor kuzum ya temizlim çocuklar nasillar napiyorlar
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 11 Aralık 2023 #39 Hülya12' Alıntı: Hiç bitmiyor kuzum ya temizlim çocuklar nasillar napiyorlar Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum ya çok iş var iyi çocuklar da oynuyor kendine
Hülya12' Alıntı: Hiç bitmiyor kuzum ya temizlim çocuklar nasillar napiyorlar Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum ya çok iş var iyi çocuklar da oynuyor kendine
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Aralık 2023 #40 Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynen kuzum ya çok iş var iyi çocuklar da oynuyor kendine Genişletmek için tıkla ... Yerim onları yerime op ikisinde gamzem
Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynen kuzum ya çok iş var iyi çocuklar da oynuyor kendine Genişletmek için tıkla ... Yerim onları yerime op ikisinde gamzem