Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ablacım Allah razı olsun bu süreçte desteğin emeğin çok büyük daraldığım zaman aklıma sen geliyorsun yemin ederim ki ferahlıyorum sana hep dua ediyorum iyiye gidiyor şükürler olsun grip oldu ağır atlattı doktorları çok iyiler bize kalsa taburcu ederdik ama dışarda çok zorlanır kıyamıyoruz hastamıza burdayken tüm işlemleri yapıp öyle çıkaracaz hastaneden demişler gerekli olan her şeyi fazlasıyla yaptılar geçen hafta kadın doğum hastanesinden taburcu olup onkolojiye yatışını yapmışlar işini hakkıyla yapan insana denk gelmek cennetten nimet o kadar zorluk yaşadık ki hala devam ediyor küçük kardeşimin epilepsi nöbetleri benim küçüğün boşanma düşüncesi benim düşük olayları hepsini annemden babamdan saklıyorum kamburum var gibi hissediyorum yine de sadece annemin iyi olduğuna odaklanmak istiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin ecmain inşallah. Asla yansıtmam annem bana çok düşkündür ameliyata girerken dilinde hep ben vardım annem bu durumdayken üzmek bencillik olur hep içime ağlıyorum o yüzden kalbim ağrıyor olsun annem iyi olsun
Amin hazalım amin Allah razı olsun
O kadar doğru ki ama işte elimde değil dünya hayatı çok zor sabretmek de çok zor