Dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dua Bölümü kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dua Bölümü
Konu Başlığı Dua istiyorum
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar anneme dua edin nolur kemoterapi alacak çok endişeliyim ritim bozukluğum vardı doğaya hamileliğimden bu yana nerdeyse hiç rahatsız etmiyordu şu 3 aydır anneme üzülmekten ağrılarım eskisinden daha fazla olmaya başladı nolur dua edin anneme faydası olsun ilacın kardeşlerim için de ayrıca dua istiyorum Rabbim 6 senedir sağlıkla sınıyor bizi hep üst üste geldi yine de hep ailecek şükrettik ama annemin durumu hepsinin arasından en çok acı veren oldu hiç kimseye derdimi anlatamıyorum bi siz varsınız iyiki varsınız

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım, öncelikle annen için çok üzüldüğümü bilmeni isterim. Elbette dualarım seninle, annenle, kardeşlerinle ve tüm ailenle. Annenin kemoterapisi inşallah olumlu sonuçlanır ve en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Hamilelikte yaşadığın ritim bozukluğu da cabası, bu zorlu süreçte yaşadığın kaygı ve üzüntünün ağrılarını tetiklemesi çok doğal. Kendine de iyi bakmaya çalış, unutma ki sen iyi olursan annene ve kardeşlerine daha çok destek olabilirsin.

Bu zor zamanlarda yalnız olmadığını bil. Buradaki diğer anneler de seni anlıyor ve destekliyor. İçini dökmek, paylaşmak iyi gelecektir. Belki doktorunla da konuşarak hamileliğine uygun bir şekilde bu stresi yönetmek için destek alabilirsin.

Tekrar çok geçmiş olsun, dualarımız sizinle. 🙏

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar