Denerim canım Allah razı olsun zaten akşama doğru açlıktan artık kötü oluyorum karnım ağrıyor hayırlısı ile atlatsaydım şu günleri artıksabahları çok kötü oluyosan yatakdan kalkmadan kraker yemeyi dene birde aç kaldıkça şeker düşüyo ve mide çok bulanıyo ben ilk gebelikde öyle rahatlıyodum Allah sağlıkla kucağına versin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yemeği annem yapıyor canım bazen hafif şeyler yiyorum domates salatalık gibi onuda denedim Dr mide koruyucu serum taktı ama yok oda işe yaramadı iki serum takıldığım halde suyu içtikten sonra geri çıkardım zaten en son yatışımı yaptıracağım çünkü benimde dayanacak halim kalmadıRabbim yardımcın olsun inşallah canm inşallah tez zamanda geçer bu zorlu günlerin
Bak cnm bnde başlarda Cook kötüydum koku falan en ufak şeyde kusuyodum mide bulantısı hiç geçmiyordu bn kucağımı bile bile gene gidip yiyodum bak dışarda yemek yemeğe çalış açık havada belki iyi gelir ben evde yemek yiyemiyordum o kokular falan dışardan yiyodum sonra eltim yemek yapıp gnderiyodu öyle böyle 14 haftada geçti çok şükür
Bak cnm bnde başlarda Cook kötüydum koku falan en ufak şeyde kusuyodum mide bulantısı hiç geçmiyordu bn kucağımı bile bile gene gidip yiyodum bak dışarda yemek yemeğe çalış açık havada belki iyi gelir ben evde yemek yiyemiyordum o kokular falan dışardan yiyodum sonra eltim yemek yapıp gnderiyodu öyle böyle 14 haftada geçti çok şükür