Ek gida

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nursen40 tarafından oluşturulan Ek gida başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,788 kez görüntülenmiş, 134 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gida
Konbuyu başlatan Nursen40
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Klavye azizligi var bende biraz🤣🤣🤣 noldu ki kuzuma neyi var
Niye kız neyi yanlış yazdin de hele. 😂😂. Yaa alt damağı komple şişmiş baya ağladı resmen elma filan verdim rahatlasin diye zor sakinleşti diş eti şişmiş inslqlqh yakında patlar da oda rahat eder bende. Yavrum normalde 10.3 da uyurdu 12.40 gibi anca uyudu hala uyuyir ağlaya ağlaya birnhal oldu

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Niye kız neyi yanlış yazdin de hele. 😂😂. Yaa alt damağı komple şişmiş baya ağladı resmen elma filan verdim rahatlasin diye zor sakinleşti diş eti şişmiş inslqlqh yakında patlar da oda rahat eder bende. Yavrum normalde 10.3 da uyurdu 12.40 gibi anca uyudu hala uyuyir ağlaya ağlaya birnhal oldu
Uyur yazacağıma uzar yazmisim🤣🤣🤣Oyy kuzum benim geçmiş olsun canım inşallah biran evvel patarda rahatlarsınız kuzum 🙏🤲🥰

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Uyur yazacağıma uzar yazmisim🤣🤣🤣Oyy kuzum benim geçmiş olsun canım inşallah biran evvel patarda rahatlarsınız kuzum 🙏🤲🥰
Ahhaha bende diyorum ne alaka uzar ama Kayranin boyu fotoda uzun mu duruyor ki diye dusundum 😂😂ondan amin yazdım dkskdkdk😂😂. Ay inslallahh kuzum inşallah 🤲🏻

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ahhaha bende diyorum ne alaka uzar ama Kayranin boyu fotoda uzun mu duruyor ki diye dusundum 😂😂ondan amin yazdım dkskdkdk😂😂. Ay inslallahh kuzum inşallah 🤲🏻
Qhahahah canimsin ya 😍 profil resimi ben goremiyorum senin kayracik beyin yüzünü net göremedim ama yakışıklı maşallah belli🧿🙏🤲

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Hiçbir şeye gerek yok birtanem @Kayra'nın Annesi 👶🏻 dediği gibi biz seni biliyoruz ki eskilerin hepsi bilir zaten sen çok ponçik bir annesin seviliyorsun ❤️
Sende seviliyorsun canım teşekkür ederim üye olduk şimdi bayan mi olduk bilemedim neyse siz kalitenizi hiç bozmadiniz Allah razı olsun herşey için çok yardımcı oluyorsunuz bizlere hele ki ilk anneliği tadanlara kendi adıma teşekkür ederim 🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Sende seviliyorsun canım teşekkür ederim üye olduk şimdi bayan mi olduk bilemedim neyse siz kalitenizi hiç bozmadiniz Allah razı olsun herşey için çok yardımcı oluyorsunuz bizlere hele ki ilk anneliği tadanlara kendi adıma teşekkür ederim 🥰
Allah cümlemizden razı olsun bitanem biz hiçbir zaman sana üye ol diye zorlamadık durumunu biliyorduk çünkü ve maalesef eğer senin içinde yine sorun olacaksa tekrar o şekilde soru sorabilirsin bu bizim açımızdan sıkıntı yaratmaz. Önemli olan senin huzurun bozulmasın yeter❤️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Allah cümlemizden razı olsun bitanem biz hiçbir zaman sana üye ol diye zorlamadık durumunu biliyorduk çünkü ve maalesef eğer senin içinde yine sorun olacaksa tekrar o şekilde soru sorabilirsin bu bizim açımızdan sıkıntı yaratmaz. Önemli olan senin huzurun bozulmasın yeter❤️
Aynen katılıyorum Merve'ye kuzum eğer sorun olacaksa eskisi gibi yazabilirsin ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.