Ek gida

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nursen40 tarafından oluşturulan Ek gida başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,862 kez görüntülenmiş, 134 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gida
Konbuyu başlatan Nursen40
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Mesela hangi yorum sen kaç aydır burda olan bir anneye neden üye olmuyorsunuz diye sordum demi aslında ADSIZ ANNE ADAYİ sen buraya üye olmadan önce nedeninu açıkladı o zamandan beri üye olmadan yazıyor o yüzden kimse onu sıkıntı yapmıyor çünkü herkes tanıyor kuzum. Seni de anlıyorum artık herkese şüphe ile yaklaşıyorsun ama bu kaç aydır tanıdığımız insanlara Suphe gözü ile bakma
Nasilsin ayşem?.yakişikli nasil

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Mesela hangi yorum sen kaç aydır burda olan bir anneye neden üye olmuyorsunuz diye sordum demi aslında ADSIZ ANNE ADAYİ sen buraya üye olmadan önce nedeninu açıkladı o zamandan beri üye olmadan yazıyor o yüzden kimse onu sıkıntı yapmıyor çünkü herkes tanıyor kuzum. Seni de anlıyorum artık herkese şüphe ile yaklaşıyorsun ama bu kaç aydır tanıdığımız insanlara Suphe gözü ile bakma
Aysecim tek o konu değil artık çok sinirlendim bir kaç konuyu goze alarak soyledim bunu sende sabah bir postta yazmıştın hakkı olarak haklıydın ona göre üye neden olmuyorsun dedim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aysecim tek o konu değil artık çok sinirlendim bir kaç konuyu goze alarak soyledim bunu sende sabah bir postta yazmıştın hakkı olarak haklıydın ona göre üye neden olmuyorsun dedim
Evet ama ben ayriyetyen postta açacam dedim üyelik ile ilgili ve emin ol canım bu üye olmadan mesaj atanlar kısmına ADSIZ ANNE ADAYI dahil değil zaten post açarsan görürsün bazı kişiler dahil olmayacsk çünkü üye olmadan yazan 1 yıldır tanıdığımız arkadaşlarımız var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasilsin ayşem?.yakişikli nasil
Şükür canım iyiyim, yakışıklı sonunda uykuya yenik düştü ve uyuyor 😂😂. Aysu nasıl sen nasılsın

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Evet ama ben ayriyetyen postta açacam dedim üyelik ile ilgili ve emin ol canım bu üye olmadan mesaj atanlar kısmına ADSIZ ANNE ADAYI dahil değil zaten post açarsan görürsün bazı kişiler dahil olmayacsk çünkü üye olmadan yazan 1 yıldır tanıdığımız arkadaşlarımız var
Neyse kuzum isterse üye olsunlar isterse olmasınlar sağlık olsun Ayşem

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Aynen ki ben sana geçen de dedim onay vereceğin yazıları küfür abuk subuk yazı varsa onat verme diye..
Haklısın kuzum nedmek istediğimi sen anladin sadece o konu üzerinden demedin bir ara nane olayı olsun başka bir yorum yapildiginda tepki gösteriliyor o yüzden dile getirdim teşekkür ederim kuzum beni anladığın için 🤲♥️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Haklısın kuzum nedmek istediğimi sen anladin sadece o konu üzerinden demedin bir ara nane olayı olsun başka bir yorum yapildiginda tepki gösteriliyor o yüzden dile getirdim teşekkür ederim kuzum beni anladığın için 🤲♥️
Rica ederim canım 😍. Ama çok takma sen, canını sıkma

Kızlar kızım 4 aylık ve sofraya ağlıyor biseyler istiyor yemek gördümü heyecanlanıyor siz 4 aylıkken bişey verdiniz mi ne zaman başladınız ek gıdaya?
Canım benim kızım emmediği için 3 aylıkken yavaş yavaş veriyordum arada şimdi 5 aylık olucak veriyorum her gün düzenli

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şükür canım iyiyim, yakışıklı sonunda uykuya yenik düştü ve uyuyor 😂😂. Aysu nasıl sen nasılsın
Uyusun canim❤💃aysuda uyuyor hep iyi ol canim.bende iyim

Tüm sayfalar yüklendi.