Ek gida

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nursen40 tarafından oluşturulan Ek gida başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,862 kez görüntülenmiş, 134 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gida
Konbuyu başlatan Nursen40
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
N

Neslihan ve minnosum❤

Guest
Kızlar kızım 4 aylık ve sofraya ağlıyor biseyler istiyor yemek gördümü heyecanlanıyor siz 4 aylıkken bişey verdiniz mi ne zaman başladınız ek gıdaya?
Doktora sorsan daha iyi bilgi verir canim mesela benim bebegim mama yiyo 3 ay anne sutu aldi sutum oldugu halde her seye basvurduk emmedi memeyi istemedi 4 ayina geldik doktorumuz mama yedigi icin tada bilir birseyleri dedi princ unu vesayri verdim simdi 6 ayimiza giricez cok sukur corba icmeye basladik ayni sekil benimkiside deliriyodu sofra görünce bubarada eger emziriyorsan 6 ayini bekle memeyi reddeder yoksa ek gidanin tadini alinca benimkisi hep ek gida istiyo mama yemek istemiyo zorla zorla günde 1 2 kere veriyorum gece uykusunda veriyorum

Üye olmadık diye erkek mi olduk bayagidir burdayım kime sarkıntılık ettim veya küfür ettim size erkek gibi hissettirecek naptım sorduğum sorularda hangi biri erkekle alakalı idi kırıldım ama neyse can sağlığı olsun dalga geçer gibi guluyorsunuz üzüldüm gerçekten
Valla kusura bakma ama bir sürü üye olmuyan var napalim erkek diye şüphe duyuyoruz bunun için kiriliyosan kırıl ben seni bilmiyorum üye ol o zmn ben dalga geçtim yok banada hak verin nerden bilim erkek olmadinizi üyelik olmayınca neyse bunun tartısmasina giremicem senle by

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla kusura bakma ama bir sürü üye olmuyan var napalim erkek diye şüphe duyuyoruz bunun için kiriliyosan kırıl ben seni bilmiyorum üye ol o zmn ben dalga geçtim yok banada hak verin nerden bilim erkek olmadinizi üyelik olmayınca neyse bunun tartısmasina giremicem senle by
Hanimeffendiyi biz 1 yıldır tanıyoruz zaten canım gerisi önemsiz diye düşünüyorum..

A

Adsız anne adayı

Guest
Bilmiyom yalnız birtek ona yükleniliyor birsürü kayıt olmayan var 😂
Sorun orda zaten canım kime cevap yazdı isem hep uslubuma dikkat ettim bilmediğim şeye bile sadece doktordan duyduğumu söyledim yanlış yönlendirme olmasın diye kimsenin kalbini kırmak istemem o yüzden saf salak gorunduk ama sen ve kayranin annesi olmasa daha farklı olurdu sizler yetkilisiniz burda sizi üzmek istemem onlara değil ama ikinize kanitlarim bayan olduğumu hiç sorun değil

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sorun orda zaten canım kime cevap yazdı isem hep uslubuma dikkat ettim bilmediğim şeye bile sadece doktordan duyduğumu söyledim yanlış yönlendirme olmasın diye kimsenin kalbini kırmak istemem o yüzden saf salak gorunduk ama sen ve kayranin annesi olmasa daha farklı olurdu sizler yetkilisiniz burda sizi üzmek istemem onlara değil ama ikinize kanitlarim bayan olduğumu hiç sorun değil
Hala diyorum Dm den de yazmışsın bana surda 5 6 aylık insanlar için kaç aydır tanıdığım insana bana foto at demem. Ki atmani da istemiyorum bu uygulamada ki eskilerin hepsi tanıyor seni uygulamaya bir ara kayıt olup eşin bildirim geldiği zaman soru sordu sorduğu için kayıt olmadan yazdığını da.o yüzden foto filan atma sakin kendini kanıtlamak için.. BEN SENİ TANIYORUM ERKEK DEĞİL DİYORSAM KONU BENİM İCİN ORDA KAPANMIŞTIR.😘 Seviliyorsun

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Hiçbir şeye gerek yok birtanem @Kayra'nın Annesi 👶🏻 dediği gibi biz seni biliyoruz ki eskilerin hepsi bilir zaten sen çok ponçik bir annesin seviliyorsun ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.