Ek gida

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nursen40 tarafından oluşturulan Ek gida başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,840 kez görüntülenmiş, 134 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gida
Konbuyu başlatan Nursen40
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
Hanimeffendiyi biz 1 yıldır tanıyoruz zaten canım gerisi önemsiz diye düşünüyorum..
Tmm cnm bende tanimadim için tedirgin oldum yani banada hak ver neyse artık bişey demem erkek veya kadın beni ilgilendirmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hala diyorum Dm den de yazmışsın bana surda 5 6 aylık insanlar için kaç aydır tanıdığım insana bana foto at demem. Ki atmani da istemiyorum bu uygulamada ki eskilerin hepsi tanıyor seni uygulamaya bir ara kayıt olup eşin bildirim geldiği zaman soru sordu sorduğu için kayıt olmadan yazdığını da.o yüzden foto filan atma sakin kendini kanıtlamak için.. BEN SENİ TANIYORUM ERKEK DEĞİL DİYORSAM KONU BENİM İCİN ORDA KAPANMIŞTIR.😘 Seviliyorsun
Askkolsun cnm sana yakistiramadim bizler mi oluyoruz 5.6 aylık insanlar olabilir kime güven kalmış ki erkek demem suç mu oldu sen taniyo olabilriisn ama biz tanimadimiz için normal geliyo neyse daha yorum yapmam biseyde demem kırıldım sanada beklemezdim senden böle bişey kim ne dusunuyosa hakkımda düşünsün umrumda deil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hala diyorum Dm den de yazmışsın bana surda 5 6 aylık insanlar için kaç aydır tanıdığım insana bana foto at demem. Ki atmani da istemiyorum bu uygulamada ki eskilerin hepsi tanıyor seni uygulamaya bir ara kayıt olup eşin bildirim geldiği zaman soru sordu sorduğu için kayıt olmadan yazdığını da.o yüzden foto filan atma sakin kendini kanıtlamak için.. BEN SENİ TANIYORUM ERKEK DEĞİL DİYORSAM KONU BENİM İCİN ORDA KAPANMIŞTIR.😘 Seviliyorsun
Askkolsun cnm sana yakistiramadim bizler mi oluyoruz 5.6 aylık insanlar olabilir kime güven kalmış ki erkek demem suç mu oldu sen taniyo olabilriisn ama biz tanimadimiz için normal geliyo neyse daha yorum yapmam biseyde demem kırıldım sanada beklemezdim senden böle bişey kim ne dusunuyosa hakkımda düşünsün umrumda deil

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.