A
Bu eltiler niye boyleki ya
bı de bende var o fesattan vallahi iyice bıktım bende
kaynanam çok iyi şükür ama eltim akıllara zarar düşman başına öyle elti. Ben hep mesafeliydim eltime ayda 1 kez bazen birkaç ayda 1 kez giderdim evlerimiz de çok yakın ama hiç ona o samimiyeti vermedim çünkü benim istemede de birsuru sorun çıkarmıştı ona fazla takarsanız benimkinin üstünü tamamlayın diye kıyameti koparmisti . Diyeceğim o ki benim bebek oldu Allah'ım eşim tarafından kim gelirse kadın arkalarına takılıp geliyor gelen misafirler gidince getirdikleri hediyeleri açıyor ne almışlar merak ederim diye bir sinir oluyorum varya eşime dedim bida dicem abla açma benim posetlerimi dicem dedim .zaten kaynanam görümcem o taraftan kimse sevmez onu ayrılmış geri barismislar inimle kaynanamgille baya yüz göz olmuşlar o yüzden beni sevmelerini hiç cekemiyor bende eşime dedim bana bişey alsalar anlarım kıskansın küçücük bebek ya dedim onun neresini kıskanıyor senin yengenin içi fesat olmuş dedim dicem ama abla her gelenle gelmeme gerek yok ne aldıklarını merak ediyorsan ben sana foto çekip atayım dicem iyice gına geldi ya valla bıktım.terslesem de ne eşim ne kayınvalidem bişey demezler onun huyunu biliyorlar çünkü gorumcemle zaten konuşmazlar doğru düzgün ayrıldıklarında inine senin bacın şöyle böyle diye orda burda baya konuşmuş bende ne yapacam bilmiyorum kizlar bana da akıl verin ya benim yanımda veryansin kaynanamı gorumcemi konuşuyor yok şöyle kötüler yok böyle diye korkuyorum da o konuşur konuşur o konuştu der çıkar gider gorumceme kaynanama anlattım zaten onlar da istediğini desin biz onu da biliyoruz seni de dediler ne bileyim kizlar kucucuk çocuk kiskanilir mi ya insanların kalbi neden bukadar fesat ve kötü
Belki canım senin eltin de kaynanam ile arani bozmaya felan çalışıyordur